Jag behöver det..

Godmorgon mina fina!

Idag är jag uppe i tid och det är inte för att jag är pigg utan för att jag bestämt mig för att åka ut till min mamma o familj och spendera dagen där ute i skogen. I denna värmen klarar jag inte av att sitta inne i vårt varma hem och att då åka ut där och hälsa på samtidigt som man kan svalka sig i poolen dem har där uppe i skogen kändes väldigt lockande i denna värmen.

Så de får bli att packa en bad väska och sätta sig i bilen om en stund helt enkelt! Kroppen vill fortfarande inte må bättre så ett samtal till min barnmorska måste också göras under dagen för att få lite tips och råd hur jag ska gå till väga. Tror även det blir en runda in om systemet och köpa sig något gott alkoholfritt mousserande vin till mig och någon god öl eller cider till M under dit eller hemfärden, skulle ju varit så gått att sitta på uteplatsen någon kväll och bara mysa till det med ett glas nu när det är så varmt han och jag, we will see!

Om vi har tur så anländer ett paket under dagen att hämta ut också som jag självklart ska dela med mig utav här inne till er med, så håll utkik!

Blev min gula nya klänning idag, hoppas inte den blir för varm bara. Tycker ju den är sååå fin! Tagit med mig annan klänning om det skulle vara så, haha!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du är verkligen så fin! Hoppas verkligen du piggnar till snart <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
men åh tack fina du! 🌸💗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229