IS IT FRIDAY?

Vilken natt! Knappt sovit en timme.. mina muskelknutor tar verkligen kål på mig vissa nätter. 2 nätter på rad nu har jag haft problem med att sova pågrund av dem och inatt var verkligen hemskt. Mådde så illa utav smärtan att jag tillslut fick gå ut till vardagsrummet och sätta mig rakt upp i soffan och somna, men jag vakna ju efter en stund igen av att det inte direkt var så skönt för nacken. Ligga ner var ju inte ett alternativ hur jag än la mig för det gjorde ont oavsett. Känns som jag testat allt men inget hjälper. Får kanske slänga upp massvis med pengar för att gå till någon dyr ryggmassör.. men så tänker jag alltid det värsta, också hjälper inte det heller så har jag slängt ut massvis med onödiga pengar på det? Åh, varför skulle detta just komma när jag är gravid. Aldrig haft problem med något sånt tidigare.

Idag är jag ledig, och ska verkligen inte göra mycket då jag är så trött. Byggarna kommer hit en sista gång och efter dem gått ska jag dammsuga över här hemma. Därefter ska jag fota lite till som ska ut till försäljning så vi blir av med det någon gång. För övrigt känns det inte som en fredag idag, snarare en vanlig sliten onsdag eller något. Vad kvällen bjuder på har jag ingen aning om än och återstår väll att se när M kommer hem från jobb och går på sina 2 första veckors semester idag. Så skönt!

pancakes, banana and raspberries

Kolla vilken smarrig fredags frukost jag gjorde idag, pannkakor toppat med banan och frusna hallon! Hur gott som helst!

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
åh det låter ju underbart! jag får kanske lägga dem pengarna för att få lite sömn nu innan mini kommer 💓nouw.com/juliamalmgren
charlottesandberg
charlottesandberg,
juliamalmgren
juliamalmgren,
det var det också kan du tro!! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229