INTE VARIT MIG SJÄLV


Gårdagen var absolut inte min dag. Jag var inte mig själv och var både arg, frustrerad och ledsen på allt. Hade dessutom ingen särskild anledning till det heller.. var bara en sådan dag och på eftermiddagen var det så illa att jag kände att jag inte ville prata med någon.. bara isolera mig. Idag är det skönt nog bättre och N gav mig sovmorgon till 08:30 vilket jag tackar och tar emot. Behövde nog det.

Hitintills idag har vi redan hunnit med en del. Vi har ätit frukost hos N:s mormor, besökt en förskola vi är intresserade utav och fått lite information o även kollat runt där lite. Kändes bra, nu ska vi bara besöka den andra förskolan vi är intresserad av också. Så vi har något att utgå ifrån och välja mellan. Vi har fått tankat bilen, ringt samtal och bokat ett möte med en på vuxenutbildningen. Känns bra! Nu ska tvätt startas, ta emot leverans utav solbäddarna och rensa samt lägga ut N:s försmå kläder till försäljning.


När vi åkte hem från förskolan så kändes N varm.. något gnällig var hon i bilen innan hon slocknade med. När vi kom hem så tog jag av henne och tog tempen. Den visade feber, nu sover hon igen efter att ha fått lite mat i magen och myst hos mig en stund framför tvn. Inte så länge hon orkar att vara vaken idag. Hoppas det läger sig och bara är tillfälligt med tänder eller efter sprutan hon fick förra veckan. Lilla hjärtat!

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

marcusdotter
marcusdotter,
Hoppas du får bättre dagar och att lillan klarar sig från sjukdomar 🌸nouw.com/marcusdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack raring! Tyvärr är hon fortfarande febrig och inte alls kry! 💗nouw.com/juliamalmgren
janielindahl
janielindahl,
Så skönt att du fick en välbehövlig sovmorgon, ibland krävs det inte så mycket för att vända saker till det bättre ❤️ Håller alla mina tummar att N ska bli piggare, och att febern går över fort. Kram på er ❤️nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Eller hur! ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229