Inredning - LYX VS. BUDGET

Innehåller affiliate-länkar

Jag är så sugen på att göra om här hemma lite, eller inte göra om men byta lite gardiner och kuddar m.m. nu inför hösten/vintern. Till tjockare, så man får en lite mer ombonad mys känsla. Ni förstår säkert vad jag menar. Så har suttit lite och kollat rundor på olika hemsidor, och jag älskar att fynda! Det är det bästa jag vet, jag anser att de behöver inte kosta en massa för att det ska bli fint. Jag har hittat super snygga saker för en prislapp som jag tycker är mer rimlig och det roliga är att det kan ändå gälla samma saker, att sakerna ser nästan identiska ut men så olika priser. Tänkte tipsa er om lite som jag hittat..

LYX (klick)

BUDGET (klick)

SAMMETS GARDINER ÄR JU SÅ FINT, SPECIELLT TILL HÖSTEN/VINTERN DÅ DEM ÄR LITE TJOCKARE OCH GER EN MER MYSIG KÄNSLA I RUMMET OM MAN FRÅGAR MIG. dÅ JAG TYCKT DEM VARIT FÖR DYRA TIDIGARE SÅ BLEV JAG ÖVERLYCKLIG NU NÄR MAN KAN FYNDA DEM FÖR ETT VETTIGT PRIS PÅ RUSTA. fUNDERAR PÅ ATT KÖPA MIG ETT PAR TILL BÅDE VARDAGSRUMMET OCH TILL SOVRUMMET. DOCK ÄR JAG INTE RIKTIGT ÖVERENS MED MIG SJÄLV VILKA FÄRGER JAG SKA KÖRA PÅ. 

LYX (klick)

BUDGET (klick)

jAG ÄLSKAR ATT BULLRA UPP SOFFAN ELLER SÄNGEN MED MASSOR UTAV KUDDAR OCH PLÄDAR. GÄRNA DUBBELT UPP AV ALLT OCKSÅ.. DESSA PLÄDAR FALL MIG LITE I SMAKEN MEN DÄR ÄR JU SÅ MÅNGA FINA ATT VÄLJA MELLAN. gILLAR ATT KOMBINERA BÅDE TUNNA OCH TJOCKARE PLÄDAR TILLSAMMANS. 

LYX (klick)

BUDGET (klick)

älskar linne! det ser så mysigt ut när folk har bäddat sina sängar med det, länge velat köpa det till vår säng men då det är rätt dyrt och vi har dubbeltäcke så är det uppe på summor jag inte tycker är prisvärda. HOPPAS PÅ ATT HITTA NÅGOT SOM PASSAR VÅRT TÄCKE TILL ETT BRA PRIS SNART. 

LYX (klick)

BUDGET (klick)

EN TJOCK GOSIG MATTA ATT TÄCKA ÖVER EXEMPELVIS VARDAGSRUMSGOLVET MED NÄR DET BLIR KYLIGARE UTE ÄR JU HELT UNDERBART. hELST EN LURVIG SOM MAN KAN GOSA NER FÖTTERNA I NÄR MAN GÅR PÅ. DENNA MODELL PÅ MATTA MED DETTA MÖNSTER HAR JAG VARIT SUGEN PÅ LÄNGE.. MEN ÄR SÅ KLUVEN OM DEN SKULLE FUNKAT HEMMA HOS OSS ELLER OM MAN SKA LETA VIDARE..

LYX (klick)

BUDGET (klick)

Vad är inte mysigare att mixa med olika kuddar i olika storlekar och modeller i soffan. DESSA FUSK ULL KUDDAR ÄR JU SÅ MYSIGA ATT GOSA TILL SOFFAN MED. 

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Riktigt fina grejer!! Den vita filten från H&M har jag i mörkgtå. Så fin! Rekommenderar "lyx"-mattan. Har två sådana hehe. ÄLSKAR dem! 😃
nouw.com/thelisalarsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja men eller hur!! åh drömhem du har med så fina saker!! 😍 vill verkligen ha mattan men tror som sagt inte den passar in i mitt hem 🙈nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Ja du ser, man ser ju inte skillnad på dem sådär direkt för ögat så budget slår ju högrenouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
sjosefine
sjosefine,
Påslakansetet var riktigt fin färg! ❤nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja eller hur!! där är så många fina linne påslakan! 😍nouw.com/juliamalmgren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Vill ha typ allt det där, haha! Så snyggt <3nouw.com/matildaberlin
juliamalmgren
juliamalmgren,
haha jag med!! 😍nouw.com/juliamalmgren
Hannativeskog
Hannativeskog,
äkskar inredning! vill också ha lite nya gardeiner igen😍nouw.com/hannativeskog
juliamalmgren
juliamalmgren,
jag med! skulle kunna göra om och köpa nya saker varje vecka 😄🙈 jag med, de måste införskaffas nu till hösten! 😍nouw.com/juliamalmgren
celinelundqvists
celinelundqvists,
Budget är ju tom snyggare ibland!nouw.com/celinelundqvists
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja men visst är den!!nouw.com/juliamalmgren
Johannna
Johannna,
Älskar sånna här inlägg😍nouw.com/johannna
juliamalmgren
juliamalmgren,
Vad kul att höra!! 😃 nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229