Inatt bröt jag ihop

04:32 sätter jag mig upp på kanten av sängen en sista gång för denna natten och bara bryter ihopa. Börja gråta och känner att detta är lönlöst. Första natten jag bara känner att detta går inte mer, flertal nätter i sträck har varit sömnlösa nu och det börjar ta psykiskt på mig. Har ont i hela kroppen, sammandragningar som delvis gör ont men verkligen inte så ofta återkommande som att bebis skulle vara påväg än, det tror jag inte iallafall. Jag vill ju bara få sova, kan jag inte bara få hitta ett sätt att sova på, en ställning att ligga på utan att jag vaknar upp och har så ont efter bara någon timma igen i kroppen för att man kommit till ro på ett visst sätt som kroppen inte tyckte var lika skön i längden.. det där ständiga illamående påfrestar en och hjälper mig inte ett dugg för tillfället heller. Känns som jag testat allt.. kuddar härs och tvärs runtom mig, legat på alla olika håll och kanter i sängen, tagit en varm dusch innan läggdags, värmekudde, suttit upp och sovit m.m. Inget går eller hjälper.. Kan hon snälla bara inte välja att komma ut nu.. inte för att det kommer ge mig någon bättre sömn men jag kanske slipper smärtan iallafall, jag KANSKE kan få sova något bättre än såhär oavsett vad.

Idag blir det ett samtal till barnmorskan för att bolla lite med henne om detta.. finns där något mer jag kan göra, testa.. vad som helst som gör att jag kan bara få sova lite bättre, eller det är helt kört nu fram till mini väljer att titta ut?! Är det meningen jag ska vara vaken 24 timmar om dygnet till hon är här?

Jag tog en dusch vid 5:30 tiden, den duschen var nog en av dem längsta jag tagit. Satt på pallen M varit snäll att köpa och bygga ihopa till mig för att jag ska kunna sitta i duschen. Där satt jag läääänge, när jag kom ut ur duschen insåg jag att jag duschat i ca 45 min. Helt underbart. Slängde på mig en stickad tröja, starta Netflix, och gjorde mig en varm kopp med choklad som jag nu sitter och dricker i soffan till en film jag hittade. 

Förlåt för detta bittra inlägg denna tisdagsmorgon men behövde bara skriva av mig, få ut det från mig. Inte för att det hjälper mig med detta problemet/elände något speciellt men att få lättat på hjärtat iallafall.

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Åh en stor styrkekram och pepp till dig❣️❤️nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack finaste du! 💗🌸nouw.com/juliamalmgren
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
juliamalmgren
juliamalmgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229