Inatt återvände ångesten..


Det är inget skämt om jag säger att jag totalt sovit i max 2 timmar inatt om man slår ihopa det. Detta mellan 23:30-03:00. Vaknat till och från hela tiden och även legat vaken stundvis innan man slumrat till en kvart till och sen vaknat upp på nytt. Egentligen har jag inte känt mig trött under hela nattens gång.. trots denna lilla tidens sömn. Vid 3 tiden gav jag iallafall upp och låg och kollade ut mestadels genom fönstret i vårt vardagsrum, kollade på hur trädets grenar vi har i trädgården har blåst rundor och hur gatlyktan lyst igenom grenarna och löven på trädet rätt in i rummet. För inatt har det blåst rätt bra här hos oss.

Ångesten kom också tillbaka inatt.. och det är väll det som gjort natten jobbigast. Känner mig bara ledsen.. för allt typ. För att jag inte kan sova, för att jag har ständigt ont någonstans, alla rädslor jag har inför förlossningen, rollen som förälder som snart väntar oss, för att jag inte kan så enkelt som bara få sova och ligga inne hos M i vår säng, hålla om varandra en hel natt och vi båda har sovit gott under hela nattens gång. För ja, jag kan inte låta M vakna hela natten för att jag vänder och vrider på mig, för att jag inte kan sova. Så jag går alltid ut numera i soffan och lägger mig då den passar min kropp lite bättre just nu också (sängen är för mjuk). Där är så mycket mer som cirkulerat i mitt huvud hela denna natten.. och just nu vill jag bara gråta.. inte för att där är någon specifik anledning men för alla känslor, tankar m.m. som just nu bara tar över i mitt huvud.Klockan 10 i 5 imorse tog jag mig en dusch. En lång en, eller så länge jag kunde innan M kom in i badrummet för att duscha innan han skulle köra till jobb. Jag gick sedan in och la mig, inte för att jag trodde jag skulle somna eller för att jag var speciellt trött för det var jag inte/är jag inte, men jag orka inget annat efter den varma & långa duschen.. jag somnade i 1 timme sen vaknade, vände mig om somna i 1 timme o vakna igen. Då kunde jag inte somna om igen. Så tog mig en kopp varm choklad, stapla upp med kuddar bakom mig i sängen och här sitter jag än. Vet inte vad det är med mig.. så konstigt.. känner inte igen mig själv idag. Hoppas det vänder, eller hoppas att bebis vill komma nu. Någonting..


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Hoppas du har fått sova mer i natt och får en härlig tisdag 😊nouw.com/carroat
juliamalmgren
juliamalmgren,
Det fick jag och hoppas jag får ännu en natt med mer sömn 🙏🏽😍nouw.com/juliamalmgren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men fyyy! Tycker så synd om dig! Men snart så, den som väntar på något gott, eller vad ska man säga? <333nouw.com/matildaberlin
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack fina du! ❤️ Ja men precis, får väll tänka lite så! ❤️😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229