IDOL MYS

Godkväll raringar!
En helg med full rulle och även baskilusker som hälsar på. Först överrasknings firande på pinchos för M:s styvpappa på lördagen, som blev super överraskad över att alla va där och ville fira honom. Första gången på pinchos för denna familjen dessutom och det blev väl godkänt utav oss! Efter pinchos så blev det släktträff över hos min mormor och morfar som också var super trevligt och ett bra avslut på lördagen.

På söndagen blev det en lugn dag då N vakna och hade feber under natten och var super hängig hela dagen och snorig. Febern la sig men en snorig och hostig tjej har vi här hemma fortfarande så verken inskolning eller babysim blev av idag för att hon ska bli helt frisk innan vi möter nya baciller igen.Dagen idag har vi tagit det lugnt förutom att vi åkte på 1 års kontroll till BVC. Dem tyckte likaså jag att vi skulle avvakta med vaccinationssprutorna till nästa måndag istället då hon är så förkyld och även påverkad med öronen nu pågrund utav förkylningen också. Så dem ville hon skulle återhämta sig innan sprutorna togs. Så nytt försök nästa måndag men allt annat kollades med längd, vikt, utveckling m.m. Som för övrigt såg väldigt bra ut! Så roligt varenda gång man är på BVC och ser hur mycket som hänt sedan sist man var där, speciellt nu när det är längre tid mellan gångerna.

Nu ligger hela familjen i sängen och kollar idol. N sover gott på mig och snart är det dags att sova för våran del också. Är så trött idag och jag är också lite små krasslig, ont i halsen, problem med öronen och allmänt hängig. Håller tummarna att vi är krya till helgens bravader då M nu även har ont i halsen.

Sov gott!

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Usch stackars liten. Hoppas hon blir frisk snart ❤️nouw.com/jonnasofieh
sweetwords
sweetwords,
Underbart med idol, och rätt gick vidare tror jag, även av dem som var sista chansennouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229