IDAG TOG MINI OCH JAG SOVMORGON

Idag tog vi en sovmorgon efter att N vaknade när M skulle till jobb i morse. Hon var trött men samtidigt träffa hon inte M på hela gårdagen då han stack till jobb innan hon vaknat och kom hem sent på kvällen efter hon somnat. Så hon hörde hans röst i morse och vaknade av de, dem låg och mös i sängen en stund innan han skulle åka till jobb och då gosa jag och N ner oss under täcket i sängen och somnade om till ca 08:30. Väldigt skönt och välbehövt.Både N och jag är lite små krassliga. Jag har ont i halsen och hostar och N är förkyld och hostar hon med. Känner mig mest hjälplös mot henne men fick lite tips igår utav er som läser bloggen, tack!

Nu sprallar N i sitt babygym och snackar för fullt framför Disney junior och jag njuter av en varmkopp med choklad för att lindra halsen. Ser ut som att det blir en fin morgon/dag idag igen och jag funderar på om jag och N ska gå en förmiddags promenad i solen och den mysiga kramsnön. Senare idag ska N:s garderob tas tag i och göras fin och jag ska även baka något gott för de hann jag inte igår.


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Hoppas att ni kryar på er snabbt!💕nouw.com/jennylou
sweetwords
sweetwords,
Ohh det där såg ju gott ut och fina ljussstakar
nouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MIN LILLA PÄRLA


Godmorgon torsdag!

Tycker denna veckan har gått otroligt fort. Kändes precis som att det var söndag. Torsdag idag och jag o Nowalie ska träffa min vän och hennes son Theo för en promenad. Ska bli super mysigt. Jag ska även försöka rensa ut Nowalie kläder och sortera i hennes garderob. All oordning får mig att få smått panik.

Just nu ligger Nowalie här bredvid mig i sängen och sover. Jag har precis ätit frukost (de lilla jag får i mig) och ska gå och göra ve mig nu hade jag tänkt. Så vi kan komma iväg. Hörs senare idag!

KRAMARMin lilla pärla, som du växer! Kändes precis som du kom till oss och nu är du snart hela 3 månader gammal. Skulle inte kunna tänka mig en värld utan dig. Jag älskar dig mest av allt här i världen!


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer