IDAG GER VI OSS PÅ..

Natten har varit super bra och N vaknade vid 05:00 och ville bara ha mat och ny blöja sen sov hon vidare till iallafall 07:15. Var helt okej och jag känner mig fakriskt utvilad och glad idag trots att vädret inte är särskilt lockande.

Jag tänkte idag åka och handla lite frukter, grönsaker och annat kul som jag sedan ska göra hemmagjorda puréer till N här hemma senare idag. Ska bli väldigt spännande men samtidigt roligt! Det bästa är ju att göra hemmagjorda puréer och om detta går bra och N gillar det kanske man ska fortsätta med det. Tänkte göra en del sorter som jag sedan fryser in en del utav. Tänkte dela med mig utav recepten när jag gjort dem, såklart!

Har ni några bra hemmagjorda puréer som ni vill tipsa om att man kan göra?Men först lite mer morgongos framför disney i sängen, swn upp, äta frukost och göra ve oss lite innan vi kan åka mot affären. Tänkte försöka va lite kreativ med kameran idag också och här på bloggen. Förbereda lite inlägg och annat kul. För om jag och M ska göra det vi satt och kolla på i helgen så lär inte bloggen kunna prioriteras lika mycket och då är det skönt att kunna ha förberett lite inlägg. Ett super fint samarbetet kommer även upp här inne idag så håll utkik!


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så kul att få ordna med lite puréer 😄Ska börja med lite smakportioner för vår E om en månad ungefär, så då blir ju det perfekt att få ta del av dina recept! 🥰💕 Hoppas du & familjen får en fin tisdag ❤️nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja verkligen! Åh vad kul, ska göra im så kommer ett inlägg då eller på lördag om det 😍🥰 kramar!!nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229