IDAG BLIR EN BÄTTRE DAG

Igår blev det inte fler inlägg. Dagen var fullspäckad och sedan var jag helt färdig, trött, ont i huvudet m.m. På kvällen. Så efter att ha varit inne och ätit grill rester hos min mormor och morfar dit även mamma med fam. kom, så gick vi in och duschade och la oss i sängen hela familjen. N somnade direkt!


Igår fick vi iallafall en del gjort utomhus här hemma. Altanen blev färdig! Oljad och möblerna är på sin plats igen. Skönt att kunna använda den nu och inte behöva sitta på gräset när man ska nyttja möblerna.

Vi fick även ihop en spjälsäng i vårt sovrum. Nu undrar ni säkert, ”vadå ni har väll redan en spjälsäng till Nowalie?” Jo, men mer om det i ett annat inlägg vad vi gjort här hemma och hur tankarna går!

Tvätt fick tvättats undan och hängde på tork ute (bästa som finns då dom luktar så gott när man tar in det sen). Jag fick rensat lite ogräs och gjort det fint runt våra äppleträd på framsidan. Kändes bra när man la sig till sängs på kvällen hur mycket vi hunnit få gjort under dagen.. trots hur slut man än va!N skötte sig som vanligt hur duktigt som helst och satt både själv i vagnen och tittade på vad vi gjorde, samtidigt som hon lekte med sina leksaker. Lekte med sina mostrar som kom över och sov en stund också. Hon är verkligen en så snäll och enkel bebis att ha och göra med när man har saker att göra, för det mesta iallafall. Kan se annorlunda ut om hon har en dålig dag förstås.

Idag blir det inte många knop gjorda här hemma, resväskorna ska fram och kläder ska börja ses över som ska med. (För er som missat åker vi på semester på lördag i en vecka!) Tänkte även åka iväg och se om jag kan köpa lite till att kunna baka. Är så sugen på att baka idag. Tror inte så mycket av denna dagen kommer spenderas ute, det blåser något fruktansvärt trots solen är framme. Vi har en del att göra ändån idag, fast inomhus.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Tänk att det redan är på lördag ni åker, så underbart! 😍 Hoppas ni ska få en fin dag med massa bakning idag ❤️ Kram på er goa ni 💕nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja helt sjukt!! 😍 så Skönt samtidigt som jag tycker det är lite läskigt med N 🙈😍nouw.com/juliamalmgren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Har heeelt missat att du ska på semester. Var ska du?? =) Hoppas du hade en underbar dag hjärtat! STOR KRAM <3nouw.com/matildaberlin
juliamalmgren
juliamalmgren,
Vi ska till Turkiet! Svärmor bjuder med oss 😍 Kramar till dig! 🥰nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229