HON VILLE TA EN LITE LÄNGRE SOVMORGON

Igår blev det inte så mycket mer sittandes vid telefonen. När M kom hem från jobb gjorde han ve sig samtidigt som jag tvätta av N snabbt och klädde på henne, förberedde skötväskan m.m. Sen åkte vi mot N:s morfar för att fira han. Vi mös där, åt gott och började kolla Talang. N börja bli jätte trött, jag och M med för den delen plus att M skulle upp och jobba idag. Vi packa ihop oss och åkte hem, var hemma runt 21:00 igen och fick på N en pyjamas och sen somna hon lika fort igen i sin vagga. Jag och M fick lite egentid och kolla en film vi hittade som gick på tvn. Dem små stunderna med bara varandra är så uppskattade. Jag blev super trött och valde att gå och lägga mig långt om länge. M stanna kvar uppe och kollade klart filmen.


N vakna vid 07:30 i morse och ville ha mat, nu håller hon på att somna efter att ha legat och myst, sprallat och snackat en stund. Hon var nog inte riktigt utvilad än. Så vi tar lite mer sovmorgon och stannar kvar i sängen en stund till.

Om ca en timme ska vi gå upp och göra oss i ordning, äta lite frukost, samt packa bilen full med flyttlådor så vi sedan är redo att köra ut mot huset. Vi ska försöka färdigställa så mycket som vi bara kan idag så vi förhoppningsvis är redo att flytta in i nästa helg. N och jag kör själva hemifrån ut dit och M kör ut dit efter han slutat jobb. Jag känner att om det blir bra väder idag så SKA vi hinna med en promenad i skogen också. Jag känner vi behöver det idag.

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men sån mysig morgon! och så himla spännande med att flytten är så nära =) Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
JennyLou
JennyLou,
Det är ju så himla mysigt när man kan dröja kvar en extra stund i sängen- guld!❤️nouw.com/jennylou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229