HON MIN MINI-MÄNNISKA

Hej på er!

Lördag redan här och äntligen är vi helt friska och återställda från denna vidriga magsjuka vi åkte på tidigare i veckan. Nybäddat och utvädrat och imorgon tar vi en liten städning här hemma också. Vi vill verkligen bli av med alla bakterier och helst aldrig få magsjuka igen, haha! Nej men jag avskyr det och slipper det helst.

Idag ska vi på kalas. Tidigare i veckan hade jag ställt in mig på att vi hade fått avboka att åka på kalaset. Men som tur va hann vi bli friska och igår hade jag en dag till att bara repa mig helt från magsjukan. Jag har ju inte ätit någonting alls inprincip på hela veckan så jag har verkligen varit helt orkeslös och behövt jobba upp aptiten igen.


Hon & jag genom livet


Nej slut pratat om magsjuka. Blir en lugn förmiddag innan vi ska iväg på kalas som sagt och efter kalaset blir det att åka och handla. Vår kyl och frys ekar tomt efter att både varit sjuka och sedan ville vi äta upp ALLT i frys och kyl så vi kan handla nytt och även bättre mat hädanefter. Annars blir det nog en lugn kväll för vår del, uppdaterar er lite senare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229