HIGH HAIRBUN

Oj vad dåligt det varit med inläggen här inne idag. Och jag som satt och tänkte för mig själv igår att idag ska jag förbereda och fixa en massa inlägg till er, men dagen har bara flugit iväg och annat kommit i mellan.

Vaknade vid 04:50 ca i morse, kunde bara inte sova och hade verkligen så ont i ryggen. Bökade och höll på med kuddar för att hitta en bra sovställning men ack nej, gav upp och startade en film istället på tvn. Helt plötsligt somnar jag, antagligen så över trött att jag bara inte kunde hålla ögonen öppna. Vaknade vid 10:30 igen och gick upp strax där på och åt frukost samt gjorde ve mig lite snabbt. Behövde komma iväg och hämta ut alla mina paket då jag fått påminnelse om dem nu också, efter det blev de några ärenden extra när man ändån var ute på vägarna och körde. Fått lagat korv stroganoff med ris också & nu ska jag bara ta det lugnt en stund.

Super roligt att så många kommenterat och ställt frågor på min frågestund! Väntar någon dag till innan ett inlägg med svar på era frågor kommer, så bara passa på att fråga så mycket ni bara kan!

Såhär har jag fått gå runt idag, håret i en hög totte, snabbt sminkat över ansiktet, en svart stickad turtleneck tillsammans med mina svarta Freddy WRup byxor och en militärgrön trench coat.

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Så skönt när man väl somnar om när man tror att man inte ska kunna sova nå mer ❤nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja men eller hur?! kände det va lönlöst men helt plötsligt så fann jag väll ett sätt att ligga på som fungerade 😍
nouw.com/juliamalmgren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Så himla fin <3nouw.com/matildaberlin
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack finis!! <3nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229