HELT PLÖTSLIGT ÄNDRADES ALLT


Japp.. hela dagen förändrades och blev inte alls så som jag planerat det. Men så kan det bli och tur där är en dag imorgon också. Istället för att åka iväg och handla och göra puréer så har jag och N spenderat större dalar utomhus.Först så valde N att ta en rejäl sovmorgon mellan 7:30-11:15 och sen gick vi upp. Då hade himlen klarnat upp och det var kanon bra väder ute. Så vi klädde på oss och gjorde oss klara för att gå ut och gå en lång promenad. N somnade i slutet av promenaden men valde att vakna när vi kom hem igen. Jag åt lunch på altanen och sen tog vi ut leksaker och en gosig filt på altanen där vi satt och mös och lekte.Vi gick lagom in till ca 14:00 tiden och N lekte vidare på golvet här inne medans jag fixa lite här hemma. En mysig dag om man frågar mig!

Jag blir så himla glad av solen och mår dåligt om jag spenderar en dag inne i fint väder. Det går bara inte. Speciellt nu när man flyttat ut här till skogen där det är en helt underbar miljö och hur många stigar och promenader man kan gå här som helst! Underbart!


Visst ser det underbart mysig ut när N sitter där och leker hur nöjd som helst på altanen. Hon sa inte ett ljud och jag kunde till och med gå och fixa lite i trädgården under tiden hon satt där.

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Vad mysigt det ser ut! Förstår precis vad du menar, vi har ju också flyttat ut på skogen och man får ju ångest om man inte är ute när solen kikar fram😅 ❤️nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men eller hur! 🙈😄😍nouw.com/juliamalmgren
janielindahl
janielindahl,
Att njuta ute i naturen när det var så fint väder gjorde ni mer än rätt i 😍 Ser himla härligt ut, och N är ju hur söt som helst på pläden 💕nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja det var helt underbart! 😍 älskar vädret vi har nu om dagarna! 🌸 tack raring! Kramar!!!nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229