Har vi bestämt namn än?

Som ni säkerligen märkt så kallar jag/vi för tillfället bebisen i magen för Mini. Finns egentligen ingen särskild anledning till varför hon just nu har det tilltalsnamnet utan det bara har blivit så..

Många frågar däremot om vi har något eller några namn som vi skulle tänka oss att hon ska heta när hon väl kommer ut. Först kan jag säga att vi inte hade några namn alls då vi trodde det var en pojke och helt snöat in oss på pojknamn och hade det nästintill bestämt. Sen fick vi reda på att det var en flicka och vi fick helt och hållet tänka om med namn. Tog ett tag innan något fastnade och vi har inte riktigt varit överens jag och M på vägen heller.. men ett namn som blivit lite utav en favorit hos oss båda är Nowalie med w istället för vanligt v. Sen vi hittade de namnet så har vi inte funderat så mycket mer på det och nästan spontant blivit att hon mest troligen får det namnet. Vem vet hon kanske inte alls är en Nowalie när hon kommer ut till oss.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni som väntar barn, har ni några namn som ni har fastnat för till era små?

converse - all star

Dessa små söta Converse skor köpte vi till mini när vi var i Turkiet jag och M i våras. Hur små och söta är dem inte, och tänkte till en början nog sätta upp dem på en hylla som lite prydnad i hennes rum.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
ja men visst är dem! 😍 åh nu blev jag ju nyfiken på vad er lilla sötnos ska heta! 👶🏼💙nouw.com/juliamalmgren
charlottesandberg
charlottesandberg,
Men åh, så söta små! 😍nouw.com/charlottesandberg
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja dem är ju för söta, ångrar att vi inte köpte i fler färger 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229