HAPPY NEW WEEK


G O D M O R G O N!

Japp det som inte skulle hända hände.. jag har inte bloggat på några dagar men har haft så mycket annat för mig så det har inte hunnits med något bloggande och tappar lite motivationen också till att blogga (mer om det i ett senare inlägg idag).

Idag är det ny vecka och nya möjligheter. Har inte allt för mycket inplanerat denna veckan. Men lite är där ändån att göra under veckans gång.


Måndag

Idag blir det bara en dag hemma. M har sålt pendlar bilen och inte hittat någon ny än så det blev att han tog vår gemensamma bil jag brukar ha hemma om dagarna för att komma till jobb idag. Om vädret tillåter så kanske det blir att gå en runda, skulle verkligen behövt lite frisk luft.


Tisdag 

Imorgon ska jag och Nowis träffa min vän Emma och hennes son Theo. Blir en lång promenad och umgås med dem under dagen. Alltid trevligt att umgås med någon som själv går mamma ledig. Det blir inte lika ensamt och tråkigt om dagarna.


Onsdag

It’s my birthday! Yes på onsdag fyller jag år och har väll inte något direkt planerat mer än att min mamma kommer på morgonen och käkar lite frukost med mig och Nowis. Sen pratade M om att han vill bjuda ut mig på mat så vi får väll se hur resterande utav dagen ser ut.


Torsdag

Inga planer än vad jag vet. Kanske ser om vi kan träffa Emma och Theo denna dagen också. Annars ser man säkert till att det händer något annat roligt under dagen om inte dem kan.


Fredag

Ska jag uppåt landet till Gislaved. Vi har köpt ny bil och vi behöver helt enkelt åka upp för att få fixat en sak på den. Så det blir en liten roadtrip jag, Nowalie och mest troligen en kompis för sällskapens skull eftersom Nowalie sover alltid när hon åker bil. M jobbar så fick helt enkelt ta och åka och göra det själv, men det ska säkert gå bra med gps.


Lördag

Tänkte bjuda över min pappa och familj o även min farmor och farfar för lite fika just för jag fyllt år under veckans gång. M jobbar till middagstid så annars blir väll dagen rätt lugn.


Söndag 

Inget planerat än, mest troligen blir det en lugn dag. Mysa hela familjen här hemma till kanske någon bra film eller varför inte en serie. Får helt enkelt se vad dagen bjuder på innan ny vecka väntas åter igen.


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så sööööt 😃 nouw.com/angelicacarlsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh men tack fina du!! 🌟nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Åh men så himla söt & fin hon är!nouw.com/moahakansdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
Men åh tack 🥰nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229