HAN KLARA DET!!!

Fullt ös här hemma hela dagen, och det gör de inte enklare med en tösabit med sprall i benen. Hon är verkligen överallt just nu, och denna mamman håller på att sätta hjärtat i halsgropen 5000x om dagen då hon vill ställa sig upp mot allt, även vassa hörn och kanter. Nu ska hon även försöka klättra upp på saker, så som soffan, fåtölj, sittpuff osv. Livsfarlig!

Vi har åter idag varit ute och fixat lite i trädgården. Börjar sätta upp ett staket mellan grannen och oss då han har så mycket skit på hans baksida som vi tycker är så tråkigt att se på från vår trädgård. Jag och N tog en paus och åt mellis i skuggan på trappen. Det var super mysigt och hon lika nöjd som alltid!För ca en timme sedan somnade N på mig så vi la ner henne i sängen i hopp om att hon skulle sova för natten. För hon är super duper trött och inte sovit middag idag alls. Hon har verkligen haft fullt upp och inte alls haft tid med en middagstupplur. Men ack nej, 10 min senare skrek hon igen och ville upp. Så här sitter vi med en övertrött Donna som sprallar runt på golvet och växlar mellan super glad till super arg och ledsen. Något övertrött men vägrar att sova! Envis som sin mor säger dem. Dem där 10 min som hon väl sov njöt jag och M ute på altanen till solnedgången, han med en öl och jag med en cider. Vi får ju fira att han idag klara uppskrivningen till sitt C-kort! Fasiken så grym han är!! Så stolt över honom och så som han slitit och pluggat. Nu enbart uppkörningen kvar, men de lär han fixa galant de också!

Nej nu ska vi försöka trötta ut vår tös så hon kan somna och komma i säng och vi kan starta någon bra film innan vi också ska sova. Hoppas alla haft en fantastisk dag! Många kramar

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
hehe de säger samma här med att vår tös är envis som sin mama hehenouw.com/sweetwords
Sigyn
Sigyn,
Hon är så sjukt söt alltså. 🐻nouw.com/sigyn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229