HALLI HALLÅ

Här inne har det ekat tomt i några dagar.. vi har haft full rulle hela tiden och när man väl inte haft något så har man njutit till fullo. Utöver att vi haft en massa att göra så är fortfarande inte N kry. Hon är absolut glad och har orken till att busa och göra saker under dagen. Men hennes hosta och förkylning är fruktansvärd.. den går inte över trots vi fått utskrivet medicin till henne för en vecka sedan..

Är så frustrerad då jag försökt ringa vår vårdcentral vi har listad N på hela förmiddagen och i 1 och 1 halvtimme har vi haft plats 18. Jag gav upp.. vi kan flytta henne till vår hemkommun men måste skriva på papper osv först innan dem kan hjälpa henne tydligen.. bara ren frustration..Idag har det inte blivit gjort många knop. Vi har bara haft en lugn dag hemma och umgåtts med min mormor. Varit ute i trädgården, gått en promenad och lekt på en filt. Min moster kom även på besök så drack kaffe med henne och mormor och snackade en stund också.

Nu ikväll tar vi bara det lugnt med familjen. Mormor kom över med nybakad rabarberpaj till oss för en stund sedan. Såå gott, så den ska vi såklart mumsa på om en stund framför något bra på tvn. Vi ska även försöka få vår pipiga dotter i säng då hon inte alls är på bra humör ikväll.

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Älskar de här fotona på N i hennes regnbågspool, blev så glad när jag såg på Insta häromdagen ❤️ Ledsen att höra att ni haft sjukdom hos er också, vi har haft magsjukan hela familjen. Hemskt att se ens lilla må så dåligt. Hoppas N kryar på sig fort ❤️❤️ Kram på er!nouw.com/janielindahl
theoakleaves
theoakleaves,
Men så fiiiina bilder 😊nouw.com/theoakleaves
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229