GUNGA, MATA ANKORNA OCH BÄSTA VÄNNEN PÅ BESÖK

Sent inlägg och lite off närmsta dagen.. i know. Vi har haft full kaos här hemma med en något missnöjd bebis. Hon har skriket konstant i ca 2 veckor.. hela dagarna och ingenting har varit bra. Super duper mammig på detta och jag har inte varit människa. Att jag inte blivit gråhårig är ett under.. verken jag eller M vet varför hon varit såhär.. antagligen en fas.. en riktigt hemsk fas!! Nog den värsta fasen vi hitintills gått igenom med N. Men förhoppningsvis är den över nu.. för idag när hon vakna var hon som en ny bebis.. inte alls den bebisen vi senaste tiden haft.. så peppar peppar att fasen är över och vi får tillbaka vår gamla goa Nowis nu.M har varit hemma från jobb sedan i onsdags eftermiddag efter att ha fått konstaterat öroninflammation efter ett besök på vårdcentralen i onsdags. Han rådgavs att va hemma iallafall denna veckan och fick utskrivet penicillin. N:s hosta har inte släppt än och jag hostar likaså. Så både hon och jag går på hostmedicin här hemma också. Känns som vi aldrig blir hundra procent krya.. håller tummarna på att vi snart är friska dock!

Idag vakna vi alla och mådde lite bättre iallafall. M:s öron kändes någorlunda bättre och N börja komma tillbaka till sitt gamla jag. Kändes som en bra fredag vi hade framför oss. Så vi bestämde oss för att gå upp i skogen till lekplatsen vi har här, sedan gå och mata ankorna. Sagt blev gjort och vi klädde på oss, satte N i vagnen och traskade upp till lekplatsen.Vi gunga och gunga och N ville inte sluta gunga, haha hon tyckte det var så kul och hon kolla på sina fina nya skor medans hon gungade. Hon blev till och med sur när M skulle ta upp henne där ifrån långt om länge. Vi begav oss sedan till sjön i hopp om att ankorna ville ha lite bröd.. men nej dem hade nog andra planer för där var inte en ända anka.. så vi kollade bara lite då N tyckte det var roligt att det spegla sig i vattnet och sedan begav vi oss hemåt.

Vi gunga en stund i vår stora gunga i trädgården innan det börja åska och ösregna.. då gick vi in och N somnade direkt på mig.Medans N sov så bestämde jag och M oss för att höra med några vänner om dem ville komma över. Och såklart ville dem det! Så vid 18 kom några vänner över och N fick leka med bästisen Theo! Vi åt gott grillat och snackade massvis. Hade super trevligt!!

Vid 22:30 ca åkte dem hemåt och vi försökte natta om N som vaknat strax där innan och var ledsen. Hon behövde enbart lite mat och ny blöja sen somna hon om igen. Nu myser jag och M i soffan en stund innan vi också ska gå och lägga oss. Imorgon ska vi upp i tid för att sedan ha en hel dag inplanerad. Mer om de im!

Bjuder på en bildbomb, från vår promenad idag!

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Men vilka fina skor. ROsetter på sneakers - vilken vinnare!
nouw.com/theoakleaves
moahakansdotter
moahakansdotter,
Alltså älskar hennes skor!!
nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229