GOSDAG


Idag är det en sån dag där N är extra gosig. Hon är för övrigt väldigt mammig och gosig såklart, men idag är det de där extra där hon inte vill ligga själv och leka, sova själv eller kolla tv på egen hand. Hon vill va hos mamma hela tiden. Gör mig absolut ingenting då vi inte hade något alls inplanerat idag. Vädret är katastrof idag igen och inte alls som det var igår. Regnigt, blåsigt och kallt.. riktigt ruggigt! Vi har därför valt myskläder hela dagen här hemma! Vi har startat en brasa och druckit varmchoklad framför Disney junior, mysigt!

Medans N har gosat i min famn har jag hunnit både svara och skicka iväg lite Mail som jag skjutit upp på att skicka. Känns skönt att fått de gjort nu! Älskar alla samarbeten vi får men jag fick ett, grymt kul samarbete idag som jag kommer visa lite senare när jag fått hem det! Verkligen så speciellt och personligt, roligt för N med.

Just nu sover N i min famn och jag ska starta en serie tänkte jag. Efter att ha snabbt fått möjligheten att springa upp på toa, startat tvätten och fått lite ordning i köket så lägger jag mig nu bredvid N igen och gosar med lite choklad.

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

josephinees
josephinees,
Vilka ögonfransar 😍😍nouw.com/josephinees
janielindahl
janielindahl,
Så snosigt när de små är sådär extra gosiga! ❤️ N är ju för söt i sin lilla rosett också 😍 Ska bli spännande att få höra mer om samarbetet, alltid kul! Speciellt om det glädjer hela familjen. Varm kram på er 💕nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Gårdagens fynd

Fick hoppa in och jobba några timmar igår som ni vet. På det köpcentrumet som jag jobbar på stänger rätt så många butiker ner och nu ska bland annat Kapphal också stänga ner där. Fick reda på att dem hade utförsäljning på hela butiken då allt såldes ut för 50% rabatt. Hann inte in där dem första dagarna som dem börja med denna utförsäljning men kika in där lite snabbt innan mitt pass igår och fynda lite smått till mini. Där var väldigt utplockat och inte alls mycket kvar i bebisstorlekar. Men lite fick jag med mig där ifrån.

en vanlig enkel body, stickad mössa, strumpbyxor och 2 strumpor med spets.

fynda även 2 nya hårband

Gillar

Kommentarer