GODNATT MIN SKATT

Ikväll somna lilla loppan i min famn när hela familjen kolla Allsång på Skansen som gick på tvn.


Mamma med familj kände inte att dem hade sagt hejdå tillräckligt till oss (eller Nowis rättare sagt, haha!) så dem kom hit en sväng nu ikväll också och busa, gosa och pussa på N. Därefter blev det välling, pyjamas, ny blöja och sen somna hon efter en liten stund på mig med snutte och nappen rätt i mun, älsklingen.

Ja jag för övrigt är fortfarande på jakt efter en klänning till bröllopet, skor har jag iallafall funnit hos min mamma under dagen som jag kan orka att gå i under hela festen. N har jag även bestämt mig för vilken klänning hon ska ha, snäppet närmare målet eller vad säger ni? haha!

Annars tycker jag dagarna springer iväg och nu är denna tisdagen snart slut också, känns som vi inte fått gjort något vettigt hitintills denna veckan trots det bara är tisdag, men så ska det ibland få vara också. Tänkte göra lite vettigt imorgon och komma på banorna igen. Men egentligen är detta ”skita i allt med hem och vanliga tråkiga sysslor man egentligen måste göra” och bara ta ALL tid under dagen till sitt barn istället, det absolut bästa som finns! För vem vill inte bara va, leka, busa, gosa, skratta med denna tösabiten alltid?!

Gillar

Kommentarer

emmysofie
emmysofie,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men åh vad mysigt, det där är obeskrivlig känsla när dom somnar sådär. Ren lycka 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229