GODMORGON TISDAG

Natten har varit helt okej, bättre än den brukar vara nu för tiden. N vaknade vid 00:30 ca och ville ha mat. Sen somna hon om SNABBT igen, vilket annars brukar vara jätte svårt numera. Sen sov hon till 06:30 ca och ville då ha mat och ny blöja sen somna hon här bredvid mig igen. Så hon hade inte sovit färdigt, haha!

Jag har som vanligt svårt att komma till ro efter att ha vaknat till ordentligt. Så jag skrollar igenom lite sociala medier och bara ligger kvar och morgnar mig i sängen ett tag innan jag ska upp och göra ve mig och fixa lite inför att min vän kommer vid lite över 08:00. Vet inte vad vi ska göra idag men jag vet att vi ska starta dagen med en god frukost, vad det blir får ni se i ett senare inlägg idag.


Inte var dag jag köper blommor till M men jag tänkte att det var på tiden. Köpte lite blommor som jag sedan satt ihopa själv, sedan har jag tagit lite från trädgården med för att göra den lite extra fin! Vad gör sig inte bättre än en bukett med blommor i sitt hem? M uppskattade dem jätte mycket och blev glad iallafall.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
De små är så fina när de somnar om på morgnarna, men ofta är det ju hopplöst själv. 💕nouw.com/moafidelie
JennyLou
JennyLou,
Väldigt fin bukett!👌💛nouw.com/jennylou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229