GODMORGON ONSDAG

Vi har sovit rätt så bra inatt. N ville ha mat sista gången vid 23:00 igår kväll och sen vakna hon inte förens vid 05:30 i morse. Hon fick mat och somna om igen till 07:00. Nu sover hon igen inne i sängen med pappsen efter att ha fått spralla en stund i babygymmet. Jag passar på att dricka en kopp te i soffan medans dem sover en stund. M är hemma från jobb och är sjuk idag.

Idag kommer sotaren och ska kolla vår nya spis om den är rätt monterad och godkänd till att börja användas. En promenad ska också göras, solen lyser idag med så man får passa på, det blåser en del dock. N ska få sig ett välbehövligt bad också. Så mycket annat står inte på schemat idag än så länge iallafall. Tror bara det blir en mysdag hela familjen eftersom M inte mår bra.

Jag har kollat igen rösterna igår på vad ni vill se här inne på bloggen. Väldigt blandad kompott och jag vill såklart göra bloggen intressant för alla så jag tänker att jag försöker mixa ihopa lite olika inlägg med dem kategorierna som ni röstat på och tar bort dem som inte blivit röstade på helt enkelt. Jag ska även försöka bli bättre med bilderna och kvalitén på dem.

Hoppas bloggen ska uppskattas och ni tycker den är rolig att läsa!

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Såg ut som en mysig morgon, fina bilder!nouw.com/fanip
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja det var det 🥰nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Jag gillar bloggen! Så härliga morgonbilder 😍nouw.com/moahakansdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
Så Kul o höra! Tack raring! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229