GODMORGON ONSDAG

Ny dag, nya möjligheter, nya minnen att skapa!


Onsdag redan och jag hoppas denna dagen bjuder på riktigt fint väder! Än sålänge har jag inte tittat ut genom sovrumsfönstret och sett hur vädret ser ut. Men om dagen erbjuder värme och sol blir det att packa vagnen med picknickkorgen och bebis för att traska oss upp till badet och va där ett tag. Först ska vi snart försöka komma upp och äta frukost, göra ve oss och dra oss iväg mot BabyV en snabb runda. Därefter inom och handla lite snabbt på Hemköp sånt som fattats i kylen och skafferiet innan vi åker hemåt igen.

Jag måste bara kräka av mig ordentligt över en riktigt dålig natt. N vakna lagom till jag skulle gå och lägga mig i går kväll.. bara skrek och var missnöjd.. skrek som hon skadat sig typ. Ingenting dög, inte ens ny blöja och mat. M som skulle börja jobba 05:30 idag fick gå ut och lägga sig i soffan för att få någon som helst sömn och jag fick kämpa vidare med N. Öppna fönstret, bulla upp M:s sida utav sängen så hon inte kunde rulla ut och la henne där. Efter ca 1 och en halv timme kom hon till ro och somna och jag somna inte förens vid 02:30 ca. Tror ni inte donnan får för sig att göra morgon vid 05:30 ca i morse sen? Jag trodde jag skulle lägga mig ner på golvet och skrika med henne alltså. Men ny blöja, mat och sedan tråka ut henne med att inte ge henne någon uppmärksamhet så somna hon igen bredvid mig till 09:30. Nu är vi båda utvilade. Tur hon är söt.

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Alltså vissa nätter och mornar alltså 😩 Himla tur att de är söta faktiskt ❤️ Hoppas ni får en fin onsdag trots lite knackig start, lite handling och gos gör säkert susen 🥰 Kram på er fina ni 💕nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
jadå det gjorde det ska du veta 🥰 ha en fin dag !! Kramar!!❤️❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229