GODMORGON LÖRDAG

Hoppas ni alla sovit gott? Det har vi iallafall! N ville gå upp nu vid 8 tiden. Så nu myser vi framför tvn. Hon pratar för fulla muggar, M sover en stund till och N sitter och kollar på tv och snackar samtidigt som hon biter på sin napp, haha!

Idag skulle N egentligen varit hos sin mormor i några timmar för lite avlastning efter dessa ca 2 veckors utav kaos. Men båda mina systrar har fått vattenkoppor och jag känner att samtidigt som de är skönt om N får de och slipper få det senare så orkar vi inte fler sjukdomar här hemma. Man kan ju få feber utav vattenkoppor och vi känner att det får vänta, nu vill vi bara bli friska!


Hitta två bilder jag tydligen tagit igår när våra busungar lekte. Det var High life här hemma hela kvällen!

————

Vi ska iväg och möta upp svärmor vid ett ålderdoms hem där M:s mormor numera ligger. Vi tänkte hälsa på och se om orken finns till att få ut henne till att köpa lite glass! Hon blir så glad när man besöker en och få träffa N. Efter vi varit där så ska vi hem till svärmor för att käka lite mat. Vad resterande utav dagen bjuder på är inte planerad än.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Godmorgon på er ❤️ Förstår att vattkoppor kan få vänta en stund, skönt att få bli friska ordentligt först! Så mysigt det lät med ett besök hos Ms mormor, kan tänka mig vad glad hon blir för det 🥰 Ha en underbar lördag hela fina familjen, kram ❤️nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja det kan de verkligen göra 🙈 ja det var verkligen super mysigt! Och hon blev såååå glad! Ha en fantastisk lördag du och familjen också! 🥰❤️ Kramar 🤗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229