GODMORGON FREDAG - NYA KOPPAR

Godmorgon fantastiska ni! 

Idag tog jag sovmorgon till 8. Vaknat till och från sen kl 5 i morse men vakna till liv vid 8 och gick upp för att äta lite frukost då. Idag ska jag ringa lite samtal som måste göras, slå in presenter och försöka röja här hemma lite. Ska kolla om jag inte kan boka in en nagel tid kanske också idag, eller tills nästa vecka. Är så sugen på att göra naglar som jag nämnt tidigare.. får se. Annars blir det en lugn fredag här hemma för vår del.

Måste ju visa er våra nya koppar jag köpte när jag var ute igår, dessa kommer från Rusta. Gigantiska men sååå snygga så kunde inte låta bli att köpa hem två iallafall. Tänkte då kan jag dricka en kopp själv men ändå dricka tillsammans med någon med. Dessa är ju inte direkt några koppar man tar fram ifall man får flera gäster som man ska bjuda på te/kaffe.. Finns i olika färger och även detta mönstret finns i skålar, tallrikar, assietter m.m. Super fina! Tråkigt nog så finns inte denna gråa kopp på deras hemsida, utan bara i andra färger. Men i butik borde den finnas eftersom jag köpte dem igår.Dessa kopparna hittar ni HÄR!


Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Wow såå snygga koppar 👍🏻nouw.com/densaknadefamiljen
juliamalmgren
juliamalmgren,
Visst är dem!! 😍nouw.com/juliamalmgren
thelisalarsson
thelisalarsson,
Rusta är en sådan jäkla guldgruva 😃 Typ alla min favvisar här hemma är därifrån!nouw.com/thelisalarsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Eller hur!! Ja jag såg du hade dem fina skålarna i vitt och blått mönstrat hemma sånt pack med 4st. dem är så fina och prisvärda med😍 nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229