GODMORGON - ändrade planer

Godmorgon på er! Idag skulle vi egentligen vara uppe innan tuppen och i skrivande stund egentligen sitta i en bil påväg uppåt i landet. Men det blev ändrade planer.. pågrund av vädret faktiskt. Vi flyttade fram bokningen en vecka och ska åka då istället om vi inte hinner ändra oss igen, haha! Något kul ska vi oavsett om denna utflykt blir av eller inte göra nu under M:s semester. Vill inte säga för mycket vart vi egentligen skullle/ska eftersom de är oklart än om vi ska dit eller ej.

Vi har nyligen ätit frukost och ska snart göra ve oss för att bege oss mot Malmö. Vi har lite ärenden där att uträtta och på hemvägen ska jag försöka få M att vilja åka inom Löddeköpinge och Lager 157 som finns där. Hittat ett klädesplagg på deras hemsida som jag vill köpa. Vad resterande dag erbjuder har jag ingen aning om än utan återstår att se.

Gårdagen eka det rätt tomt här inne och får be om ursäkt för det, men vi hade fullt upp hela dagen och var iväg och firade min bror som fyller 15 år idag. Var dessutom super trött och allmänt hängig hela dagen så hade ingen ork eller lust att blogga en massa. Idag är en ny dag och här lär bli mer aktivitet inne, promise!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh, hoppas det blir en sväng till Lager 157, de kan verkligen ha mycket fint! <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
hoppas jag med 😍 kram! nouw.com/juliamalmgren
enna
enna,
Låter ändå som att ni har mycket för er 😉 Kramsayyeastofashion.blogg.se
juliamalmgren
juliamalmgren,
nja låter nog mer än vad det faktiskt är. suttit i en bil mesta tiden hittintils idag för att M ska uträtta ärenden och jag tycker det är tråkigt att ligga hemma och glo bara 😄 kramnouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

SOMETHING STRIPED

Idag orkade jag inte göra ve mig något speciellt. Inget ovanligt just nu när det gäller mig, vet inte vad det är men finner ingen ork till det och då inget passar längre i garderoben får man vara glad för dem plaggen man väl får på sig. Idag blev det en oversized skjorta som är lite figursydd i randigt att ha på sig som en klänning. Håret orkade jag inte med så de satte jag bara upp slarvigt med en stor klämma, också ett par converse till det. Japp, så fick det bli idag!

Äntligen har vi landat i soffan och jag tror verken jag eller M vill resa oss upp härifrån förens vi ska gå och lägga oss i sängen för att sova. Vi blev helt trötta efter att vi ätit på Ikea och gick in i någon matkoma, men gott var det! Något jag verkligen älskar på Ikea är deras morotskaka med frosting på! Om ni inte har testat den så är det verkligen något att rekommendera, skulle kunna äta hur många som helst! MUMS!

g r e y   s t r i p e s

Gillar

Kommentarer