GLAD PÅSK 💛


Vill önska er alla en riktigt glad påsk lite såhär i efterhand men vad spelar det för roll! Bättre sent än aldrig, eller hur? Påskhelgen är ju faktiskt inte slut än!

I skrivande stund är vi påväg till påskfirande nummer 2. Eller ja vi ska först ut på lite ärenden, i jakt på bland annat en grill. När vädret är så här underbart behöver vi en grill såklart! Vi ska även inom lite andra butiker som vi ändå kör förbi på vägen. När vi varit på påskfirande nummer 2 som är hos min farmor och farfar där även min pappa med familj kommer dit. Så ska vi sedan hem och över vägen för att fira sista påskfirandet tillsammans med mormor och morfar, min mamma med familj och mostrar med familjer. Vilken härlig påsk!Bjuder lite på bilder ifrån gårdagen. Inte så många då jag och familjen njöt till fullo hos svärmor. God mat, bus med kusinen, FaceTime med N:s gammelmormor som ligger på sjukhuset, en runda till lekplatsen för att gunga och sedan slutligen ett skönt bad för N i farmors badkar! Underbart! N fick även ett påskägg med lite godsaker av sin farmor, och även en present med saker från M:s morbrors och hans fru! Bilder på det kommer upp senare idag.

Trots lovat fler inlägg igår så blev det ej så.. helgen har gått i ett och vi har njutit av en lång helg tillsammans hela familjen med släkten. Snart tillbaka till vardagen igen då jag lär bli mer aktiv här inne. Familj går före dem sociala medierna om man talar för mig.


​Sneak peak på gårdagens påskbilder på N. 

Håll utkik för fler bilder imorgon! 


Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så påskiga och lika ni är =Dnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack snälla du! nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Så härliga bilder!nouw.com/moahakansdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
Men tack raring!! 💛nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229