GÅRDAGENS HÖST PROMENAD I VÄRMEN


Hallå i stugan från en dunder trött mamma!

Helt färdig efter en natt med en liten tös som har ständig magknip och bara gråter.. hon somnar mellan varven men vaknar ledsen och kryper ihopa med hela kroppen till och från. Man känner sig maktlös och har läst på lite under dagen om olika saker man kan testa att göra. Men har inte direkt tyckt det hjälpt, så vi får se om det släpper. Från och med idag har jag bestämt mig för att helt utesluta mjölkprodukter för att se om det hjälper. Har inte sovit något under dagen även om jag egentligen borde ha gjort det för att klara av natten som kommer ifall den bli likadan, men konstigt nog kommer jag inte till ro och får någon sorts energi under dagen som gör att jag inte kan lägga mig ner och vila när jag väl har möjligheten till det för att N själv sover.. men men.

Nu har hon även kommit in i ett stadie där hon vill ha mat hela tiden, känns som jag inte gör annat än att amma heeeela dagarna. Har det varit så för er mammor också som har barn den första tiden runt 3 veckors ålder? Jag känner att jag kan ju inte skita i att ge henne mat när hon letar efter något att suga på och gråter typiskt på det viset som när hon är hungrig, och även blir nöjd och är super hungrig när jag börjat amma henne.Idag har vi bara myst och tagit dagen lite som den kommer. Gått en härlig promenad idag som vi gjort varje dag nu senaste dagarna och även kollat lite serier vi följer. Det väntas jobb för M imorgon och jag o N ska gå en promenad till hennes gammelfarmor och gammelfarfar då jag behöver låna deras skrivare till att förbereda inför det som väntas i november som jag tidigare nämnt i ett inlägg. Imorgon får ni veta vad! Nu ligger vi i vars en ända av soffan och kollar tv. N sover här bredvid mig efter att precis blivit matad och däckade, haha! Får vi se hur länge hon sover denna gången..

Bilderna jag delar med mig utav i detta inlägg är från gårdagens härliga promenad i höstvädret. Och vilken härlig värme vi haft denna veckan! Helt underbart och alla dessa härliga färger som finns utomhus just nu.. kan ju inte annat än att älska hösten! Nej nu ska jag mysa med familjen lite innan sängen kallar. Ha en fortsatt fin kväll fina ni och hoppas er dag varit toppen!

KRAMAR ♡


  • Nära Turistgatan , Åstorp

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jag döööör verkligen hur söt lillskrutten är!! Hoppas verkligen det blir bättre med magen snart! Kram fina <3matildaberlin.se
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh men tack fina du!! ❤ ja hoppas verkligen vi med, kramar!! 😍❤nouw.com/juliamalmgren
thelisalarsson
thelisalarsson,
Så seg med att kommentera haha! Men jag har hört som vissa skriver att det kallas tex "Growth spurt" på engelska och pratas inte så mycket om i Sverige. Ammade ju inte så kände inte av det på samma sätt som du nog gör men dem kommer vissa veckor och månader som jag förstått det som 😃 Perfekt tillfälle att göra som Michelle skrev <3nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229