GAMMELMARKNAD

Haft lite break för att försöka återhämta oss efter en förkylning här hemma. Nu börjar de bli bättre tack och lov. Lite snörvlande och jag har fortfarande smått ont i halsen. Då dagarna har spenderats i mysis kläder och film efter film som visats på tvn så har de inte känts som där har varit något roligt att skriva om.

Idag behövde vi komma ut lite och valde att åka in till byn där dem har sin årliga gammel marknad. Ingen stor alls och man gick igenom den rätt kvickt men det var skönt att komma ut och få se vad det va för något då vi aldrig varit på den tidigare (möjligtvis jag med min mormor när jag var liten). Men det var mysigt & alldeles lagom. N fick en ballong att ta med sig hem också, en flamingo. Lika stor som hon själv, haha!På hemvägen somna N så vi tänkte låta henne sova en stund nu. Jag försöker fortsätta lägga ut saker som rensats ut under dessa dagarna vi nu bara varit hemma. Helt sjukt hur mycket man samlar på sig.. en hel garderob samlades nästintill ihopa med kläder som N växt ur. Tänkte dela med mig om ett tips i ett annat inlägg kring att sälja av saker, så håll utkik!

Resten utav dagen är inget direkt inplanerat. En lugn dag med en perfekt liten runda till marknaden räckte för oss idag. Vi laddar batterierna inför morgonens utflykt istället. Ska bli såååå kul! Så kvällen består utav lite packning osv då vi ska åka redan på morgonen imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229