FYNDA BEBISKLÄDER

Jag har under ett tag varit väldigt duktig på att fynda kläder till mini. Jag kan ju verkligen inte låta bli att handla bebiskläder. Gick in på Tradera för ca 2 månader sedan och kolla lite och såg att där är många som säljer sina saker i nytt skick eller med prislappen kvar på plaggen för så minimala summor att det är verkligen ett kap! Jag börja buda lite och helt plötsligt fynda jag ett plagg för 7:-, något för 20:- osv. Jag tyckte det var så roligt och samtidigt som man hittar kläder man verkligen vill ha, så fyndar man dem i fint skick och för så små summor att man verkligen tjänar på det på alla möjliga vis. Här nedan är några plagg jag fyndat från Tradera. Jag har en tendens att även fast det är prislapp kvar på dem så vill jag ta av och tvätta det själv en gång innan det åker in i hennes garderob, så får be om ursäkt för att dem är smått skrynkliga!

Men bortsett från det, hur söta är dem inte?

Ett par Newbie leggings i lavendel färg med volanger på rumpan. Ja blir ni förvånade av färgen? Denna modell på leggings älskar jag från Newbie. Skulle lätt velat ha i fler färger.

Denna jeansklänning från Newbie har jag varit på vift efter länge, tycker den är så söt och med sina små knappar längs ryggen. Helt plötsligt fanns den att fynda på Tradera!

En långärmad Newbie klänning. Denna tyckte jag var så söt med både lite spetsdetaljer och det fina blommiga mönstret. Då det är 100 procent bomull så är det ett skönt material plus att den är långärmad då hon kommer i september/oktober.

Sist ut är en La Redoute jeansklänning med spets kanter och små vita prickar. Tänkte att denna kan hon säkert ha trots att den är kortärmad, en kofta och ett par strumpbyxor till så kan det säkert bli super sött!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229