FUNDERINGAR... HJÄLP OSS?!

En ny dag står på tur och enligt väderprognosen ska det regna hela dagen här hos oss.. känns inte så lockande då jag i gårkväll satt och planera att idag skulle jag vara händig och se till att få gjort ve lite på vår uppfart och N:s lilla lekhörna i trädgården.. vi får se om det är uppehåll så vi kan ta oss ut lite eller om de blir en dag inne med lite bak och mys.

Vi ska även ha min lillasyster här en stund. Mamma ska iväg och jobba och Thilde kan inte vara ensam hemma. Men N lyser av hennes närvaro och dem har så kul ihopa. Så många skratt dem delar. Så om inget annat så lär dem ha kul medans jag kan få gjort lite nytta här hemma. M ska iväg en vända med hans jobbebil då den strular, så antar att han lär spendera större delar utav dagen med den och att vi inte får gosa förens ikväll hela familjen.N har sovit si sådär inatt. Hon vakna när vi skulle gå och lägga sig i sängen flertal gånger igår. Därefter en gång inatt då jag nös sen gjorde hon tidig morgon idag när M skulle gå på toa.

Mina funderingar sista dagarna har gått kring att kanske låta N sova i sitt egna rum snart. Men jag vet inte om jag är redo, N är redo eller hur vi ska göra denna förflyttning till hennes egna rum. Kommer jag & M vakna om hon vaknar på natten eller tidig morgon? Kommer hon känna sig trygg där inne? Ja tusen tankar snurrar i huvudet. Men jag tänker även att N blir störd av mig och M. När vi ska gå in och lägga oss om kvällarna, eller när vi lyser upp med telefonen eller ska kolla tv i sovrummet. Hon vill ha det både tyst och mörkt, annars blir hon störd och oftast vaknar till. Så för hennes skull skulle de varit de bästa.

Gillar

Kommentarer

Patriciaespe
Patriciaespe,
Skrev precis ett inlägg om det på bloggen! 2 dagar har gått nu och vi är inne på 3e, det här fått bra hittills ❤nouw.com/patriciaespe
juliamalmgren
juliamalmgren,
läste Inlägget! Tack för tipsen fina du! 🥰nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Leo är likadan, vill ha det mörkt & blev störd av oss så när vi flyttade så började vi lägga ner han i sin spjälsäng i hans rum istället för i vår (på dagsvilan) och det funkade och då testade vi även nattetid. Första nätterna sov jag med babyvakten på för att det kändes bättre för min skull. Vill också nämna att första natten för mig var typ hemsk. Sov ingenting och saknade han så 😅 andra natten blev det bättre & efter typ en vecka sov Leo hela nätter & gjort sedan dess. I denna veva var han 8 månader 👍🏽nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229