FULLSPÄCKAT!

Godmorgon underbara ni!

Ja som ni ser blev där inget skrivit igår och det har väll sin förklaring. Dagen var helt fullspäckad från morgon till kväll eller snarare natt!

Öppning på jobb väntades och sov så länge jag kunde så jag bara precis hann upp och göra ve mig. Passet var mellan 9:45-16:00 och därefter hämta M upp mig. Åkte inom och handla lite kvickt lite snacks till kvällen då vi bjudit över våra vänner för att bara käka pizza, spela lite spel och umgås. Dem dök upp vid 17:40 och sen vet jag inte riktigt vad klockan hann bli innan vi var hemma igen från att ha kört hem dem. Var så trött i huvudet och hade ont i nedre delen av magen hela kvällen sen så hängde inte riktigt med. Men vi hade det super trevligt och spelade lite spel, åkte på en liten sightseeing i vår lilla by för att visa Anton var vi andra tre kommer ifrån och bara satt och snackade massvis.

Idag håller jag stängningen på jobb och börjar 13:00. Efter det är jag ledig i två dagar och det ska verkligen bli så skönt! M har ju semester en vecka till så ska faktiskt bli mysigt att få hinna göra något med honom innan han börjar jobba nu igen, har ju knappt blivit något vi kunnat göra för att jag fått jobba en del och mindre bra tider så man inte hunnit direkt hitta på något verken före eller efter jobb. Så det är efterlängtat!

Vad har ni för planer denna söndag? 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilken mysig kväll, men hoppas att du mår bättre idag! <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja det var det verkligen! idag mår jag bättre tack! ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229