FULL RULLE, KALAS & ÅRSDAG


Närmaste dagarna har vi verkligen haft fullt upp! Jag är helt slut, och det hjälper inte att pollenallergi kommer som ett slag i ansiktet. Helt tung i huvudet och näsan bara rinner och kliar gör de både i näsan och ögonen. Studentfirande i onsdags, igår blev det bad och försöka överleva den extrema värmen och grill blev det även på kvällen hos mamma. Idag städa vi hela förmiddagen och sedan skulle vi befinna oss på kalas klockan 15:00 för min lillasyster.Där blev det grillat kött & korv med des tillbehör. Jag och N tog även premiär doppet i poolen och sedan värmde vi oss i jacuzzin. Till efterrätt blev de hemmagjord kladdkaka toppade med grädde och jordgubbar, mums!! Satt och snackade lite och hade supertrevligt och vid lite innan 20:00 körde vi hemåt.

Ikväll blir det bara en mysig kväll hemma, bara familjen. Idag har M och jag hela 6 år tillsammans. Tiden går fort, så nu sover N gott i sin säng och jag o sambon ska kolla någon bra film och äta lite gotte, bara ta tiden till varandra och fira åren vi spenderat tillsammans.

Lite bilder från gårdagens kvällsdopp efter vi grillat hos min mamma. Syskonen ville bada och N fick traska rundor med sin mormor och kolla när dem andra bada. Underbar kväll, precis som idag!


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Sån underbar glädje! N ser verkligen helt fantastiskt lycklig ut ❤️ Stort stort grattis till era 6 år tillsammans! Hoppas ni har en mysig kväll, stor kram ❤️nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack snälla!! 🤗❤️nouw.com/juliamalmgren
BorderlineGirl
BorderlineGirl,
Grattis till er ♥️nouw.com/borderlinegirl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack snälla! 🤗❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229