FREDAG MORGON OCH EN GRAVID LISTA

Godmorgon mina sockertoppar!


Idag är det fredag.. fredag?! Säger det åter igen, var tog veckan vägen? Och ändån har man spenderat den större delar hemma och med väldigt lite inplanerat. Ändån har den gått så fort. Vakna idag med att ha lite ont i halsen, hoppas det stannar där och inte utvecklas till att man blir liggandes sjuk i något, för det om något har jag verken tid eller lust med. Har druckit en kopp med varmchoklad och hoppas det kan hjälpa lite.

Annars kommer denna dagen fyllas upp med lite allt möjligt mer för att försöka dämpa min rastlöshet jag just nu har. Det kliar i hela kroppen av rastlöshet och ändå vågar man sig inte utanför dörren allt för långt på egen hand. Här är saker jag kan och får sysselsätta mig här hemma med istället. Längtar lite extra till M kommer hem från jobb idag också så man kan hålla lite helg med honom och inte behöver strosa rundor här hemma ensam i 2 dagar iallafall och ha lite sällskap och någon att prata med.1. VILKEN VECKA ÄR DU I NU?

Jag är nu i vecka 39 (38 + 4)


2. NÄR ÄR DU BERÄKNAD?

Beräknat datum för förlossning är den 30 september.


3. NÄR OCH HUR BERÄTTADE DU FÖR DIN PARTNER ATT DU VAR GRAVID?

Direkt när jag hade tagit graviditetstestet. Han låg inne i sovrummet och väntade på vad testet skulle visa. Gjorde ett till för säkerhets skull och de visa också tydligt plus.


4. HUR GAMLA ÄR DU OCH DIN PARTNER OCH HUR LÄNGE HAR NI VARIT TILLSAMMANS?

Jag fyller 22år nu i december månad och M är 24år och fyller 25år i februari nästa år.


5. MÅDDE DU MYCKET ILLA I BÖRJAN?

Nej inte så farligt faktiskt, bara ytterst lite. Och mer isåfall med dofter.


6. ÄR DU KÄNSLIG?

Ja, lite har jag varit. Mot dofter.. vissa dofter klarar jag inte riktigt av och ibland har det varit så illa att jag måste gå där ifrån den platsen.


7. NÄR KÄNDE DU BEBISENS FÖRSTA SPARKAR?

Såg första sparkarna eller snarare fladder på magen som jag även fick filmat den 18 maj. Men kände nog något litet innan dess.


8. ÄR DU OROLIG?

Ja, lite är jag allt.. men börjar mer ladda upp för de som kommer ske nu. Rädslan har jag indet kommer finnas där oavsett vad jag gör så då är det bättre att fokusera på att ladda upp och förberedda sig o längta efter bebis istället.


9. HAR DU FÅTT BRISTNINGAR?

Inte vad jag lagt märke till, något litet men absolut inte alls mycket isåfall. Och det är jag glad för trots att man inte ska se de som något dåligt för man får ju faktiskt något vackert ut av det hela. Men vem önskar inte att slippa bristningar liksom?


10. HUR MÅNGA ULTRALJUD HAR DU GJORT?

Om jag räknat rätt har jag gjort 4-5 stycken ultraljud.


11. VET DU VAD DET BLIR FÖR KÖN?

Yes, det blir en liten flicka!


12. HUR VILL DU ATT FÖRLOSSNINGEN SKA SE UT?

Jag önskar att förlossningen kommer gå snabbt och enkelt. Iallafall snabbt och att både jag och bebis mår bra efteråt. Att vi blir en lycklig familj och bara kan njuta i vår bebisbubbla jag, M och bebis. Att allt går som man önskar är ju min största dröm bara och få ha M nära igenom och efter allt detta.


13. VILKA ÄR DINA FAVORITKLÄDER?

Mjuka och sköna plagg är ju verkligen underbart, sommaren har spenderats i sköna klänningar och nu i höst när det börjat bli kyligare har mina gravid byxor och stickade tröjor varit det bästa och skönaste att bära!


14. VAD ÄTER DU MEST/MINST SUGEN PÅ ATT ÄTA?

Är väll inte super sugen på mat överlag just nu.. men försöker få i mig något ändå. En craving jag har är ju såklart fefferoni. Det går inte att motstå från Romas pizzeria här i byn, MUMS. Minst sugen på vet jag faktiskt inte.. inget speciellt vad jag kommer på så på rak arm.


Jag utmanar @Patriciaespe @Taliasblogg @Thereese @jonnasofieh @gcamillas att göra denna gravid listan!


Gillar

Kommentarer

Thereese
Thereese,
Rolig lista och läsning. Kul att få en utmaning med. 🤗 Fixar ett inlägg under dagen/ kvällen👌 Kram 💗nouw.com/thereese
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ska bli super roligt att läsa! Kramar!! 😍❤️nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
jonnasofieh,
Men så kul! Denna ska jag hinna med att svara på idag! 😍😘nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229