Första turen i vagnen


Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er? Allt är bra här och vi bara myser en massa här hemma. Antingen sover, äter eller bajsar hon, så just nu är det de vardagen består av. Byta blöjor, amma och bebisgosa men det gör inte mig någonting alls. Haft en del besök också och hon har redan blivit rejält bortskämd med saker. Tänkte visa lite sånt för er i ett annat inlägg också.

Just nu ligger vi och gosar i sängen med en sovande bebis på bröstet. Vi är glad att ha fått en bebis som vaknar själv tidigast var 4 timme och ber om mat, eller så sover hon ännu längre än så och hennes mamma får panik av att hennes bröst exploderar, haha! Vi får sova ut en del också under nätterna, så vi kan inte ha det bättre om jag får säga det själv.Igår var vi ute på vår första premiär runda med vagnen. Helt underbart att komma ut och få lite frisk luft, för det har man inte direkt fått sen i söndags.. N verkar älska vagnen vilket gör mig så glad, hoppas det förblir så när hon blir lite äldre också. Tänkte jag skulle komma ut och gå en runda idag också, nu när man bara går hemma och inte vill ut bland folkmassor är det rätt skönt att komma ut och gå en runda för att få lite miljö omväxling istället.

Annars blir denna lördagen lugn här hemma, inga besök vad vi vet än. Men det lär säkert hinna ändras, haha. M ska iväg snart och tvätta bilen och åka inom och handla lite då vi behöver fylla på kylen. Jag ligger kvar här i sängen med N och myser och det tänker jag göra en stund till!

KRAMAR ♡


  • Nära Parallellvägen , Åstorp

Gillar

Kommentarer

trix
trix,
Så mysigt ! <3 nouw.com/trix
sweetwords
sweetwords,
Oh så mysigt och älskar vagnennouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229