FÖRSTA NATTEN I SITT EGNA RUM

Hela familjen ligger ännu kvar i sängen. En lååång mysig morgon i sängen med babblarna på i bakgrunden är grejer det, haha! Nej men jag är dunder förkyld och vi allihopa är även trötta efter en natt med spring. N har nämligen sovit i sitt rum för första gången EN HEL NATT. Vi har testat det tidigare men alltid slutat med att vi tagit in henne i vårt rum under natten. Men inatt gav vi oss inte och bet ihopa trots vi sakna henne otroligt. Några uppvak fram till 02 tiden sen sov hon gott resten utav natten själv i sitt alldeles egna rum. Så duktig tjej!

Precis som för oss är de lika så nytt för henne. Nya dofter, annan spjälsäng, känslan utav att inte ha oss eller henne nära. Men det funka kanon tycker vi ändån! Om detta fortsätter att fungera och vi börjar få en bra struktur på det så lovar jag att göra ett inlägg hur vi gjort och hur vi går tillväga med läggningen osv.Idag blir det en mysdag här hemma. Eftersom jag inte är riktigt kry så orkar jag inte riktigt iväg på massa. Kanske går ut och får lite frisk luft i trädgården när de inte regnar. Så tråkigt väder vi har som hälsar på just nu.. hoppas de vänder!

Nej men tända ljus, kolla film hela dagen och bara ha en mysdag med familjen denna söndagen låter som en bra dag i mina öron!

Hörs lite senare, då även ett tips om en super bra produkt som kommer få ert hem att både se och lukta magiskt under höst och vintern!

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Visst känns det konstigt att ens barn sover i annat rum när man är van vid att sova tillsammans. Colin började sova i eget rum för snart två veckor sedan 😀. Känns fortfarande konstigt men går bättre än förväntat 🌸nouw.com/taazzsih
Patriciaespe
Patriciaespe,
Duktig hon är! Det är så man får börja .. novalie vaknar fortfarande under natten emellanåt men det är bara att fortsätta vänja henne .. till slut ger det sig 😅👍 fortsätt kämpa på! nouw.com/patriciaespe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229