FÖRSTA GÅNGEN FÖR DEM!

Som flera säkert märkte så låg Nouw nere en stor del utav gårdagen, iallafall för mig. Men har fått upplevelsen utav att det även drabbade fler än mig. Därför blev uppdateringen som jag tänkte skulle vara bra igår, istället katastrof!Dagen igår gick egentligen i ett. Först tog vi en härlig och lugn morgon hela familjen. Sen gjorde vi ve oss och packa in alla saker vi behövde i bilen. Allt från N:s vagn till leksaker som hon kunde roa sig med ifall hon blev uttråkad. Gäller att vara väl förberedd med barn, eller hur?!

Sen drog vi oss till Åstorp för att möta upp Emma, Andreas och Theo. Vi gick till torparedagarna som låg i centrum. Det för er som inte vet är en rätt stor marknad dem har en gång om året där, det finns allt från marknadsstånd till karuseller och scen med underhåll till sen kväll. Vi har oftast alltid gått dit men detta året var de första gången för dessa små liven att va här. Men det verkade rätt spännande.Det blev en öl i tältet (dock inte för mig som avskyr öl) men för dem andra, satt där och snackade lite och stötte på andra vänner till oss som även kom och satt sig och umgicks ett tag. Super trevligt! Med oss från marknaden fick N och Theo vars en stor ballong också. Lite innan 15:00 tiden åkte vi mot väla för att käka lunch tillsammans mer Emma, Andreas och Theo. Jag och M sa hejdå till dem där efter som åkte vidare och vi gick en sväng på Väla innan vi drog oss hemåt.

Väl hemma fixa M sig och jag o N fick andra värmare kläder på oss. Vi åkte när han var klar tillbaka till Åstorp för att lämna han hos en vän då dem skulle ner till torparedagarna på kvällen i öltältet som de heter och kolla när dem sjunger på scenen. Efter det mötte jag och N upp några vänner till mig för att stå och snacka lite. Mötte sedan upp en vän som hängde med oss hem för att umgås resterande utav kvällen och in på nattetid. Hon åkte inte hem förens vid 00:30 ca. Jätte trevligt avslut på lördagen.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229