FÖRSTA DAGEN PÅ INSKOLNINGEN

Första dagen utav inskolningen för Nowis blev gjord igår och det kändes verkligen super bra. Eller jag ska inte sticka under stolen med att jag inte tycker det är jobbigt att jag ska lämna bort min lilla bebis under dagarna sedan när inskolningen är klar. Men med dessa fantastiska, och då menar jag verkligen F A N T A S T I S K A förskollärare så känns de ändå bra. Dem tog emot mig men framförallt Nowis så bra. Och jag tror hon verkligen kommer kunna känna en trygghet hos dem när hon sedan ska vara på förskolan själv utan sin mamma.Efter en tuff natt till gårdagen så var både N, jag och M trötta. Vilket inte gjorde det lättare för N med första dagen på föris. Hon blev trött snabbt och vi var inte där mer än i 1 och en halv timme sedan låg hon på marken och ålade sig och var super ledsen så trött hon va. Men fram till dess hade hon super kul och allt nytt var väldigt spännande.

Vi kom dit, blev varmt välkomna utav pedagogerna och dem visa oss till N:s egna plats där vi kunde hänga hennes ytterkläder/skor/extra kläder m.m. Vi klädde på oss lite värmare ytterkläder och sedan gick vi ut till dem andra barnen och lekte och kolla in den stora ytan som fanns att leka på. Där var ju så mycket spännande saker tyckte N. Dock ville hon gärna ha mamma nära sig hela tiden, ibland var det ok att gå över till en pedagogs famn men sedan kom hon på sig, kände sig nöjd med den korta stunden för att sedan vilja komma tillbaka till mig igen. Haha!Idag var det dags för andra dagen utav inskolningen som också gick bra, lite mer bekväm och våga leka lite på egen hand med leksakerna utan sin mamma intill. Även en stund iväg med en pedagog för att leka med dem andra barnen i sandlådan medans jag satt och drack kaffe och prata med andra mammorna som var där på öppna förskolan som även va där idag. Väldigt roligt att prata med andra mammor med små barn och även var nyinflyttade. Väldigt roligt!

Nu sover N som en stock i sin säng och jag har faktiskt lagt mig  i vår säng också för att kolla missade avsnitt utav love island Sverige och funderar kring vad vi ska göra resten av dagen efter N vaknat.  Hörs mer senare! 

Gillar

Kommentarer

johanssoneeelin
johanssoneeelin,
EvelinaKull
EvelinaKull,
josephinees
josephinees,
Jag dör sötdöden 😍😍nouw.com/josephinees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229