FÖRÄNDRINGAR FÖR DETTA ÅRET

RUTINER

Det här med att ha rutiner och strukturera upp ens vardag har väll inte vi varit dem bästa på sedan tidigare år. Men man märker att vi skulle nog må bra av det. Hela familjen, och för Nowalies skull är det så viktigt. Matrutiner, sovrutiner, sova middags rutiner och andra rutiner som hör till vardagen ska vi nu få kläm på och bli bättre på att hålla.

————

STORHANDLING

År 2019 var vi experter på att små handla.. periodvis kunde vi storhandla.. men mestadels blev de små handling till och från nästan var till varannan dag.. och man märker en tydlig förändring på hur mycket pengar man slösar på de viset också. Detta året ska vi bli bättre på att storhandla och även testa på att beställa via nätet och hämta upp det bara. Någon som testat det? Vad tycker ni?

————

MATRUTINER

Jag är extremt dålig på att äta vilket har drabbat mig och min vikt något enormt mycket! Jag mår inte bra och jag känner själv hur slut på energi jag är dagligen.. detta året ska jag sträva mot att gå upp i vikt och få in ordentliga matrutiner varje dag! Frukost, lunch, middag och mellanmål.

————

MATLISTA

Detta året ska vi börja göra matlistor varje vecka. Vad vi ska äta för varje dag. Såklart kan man byta dagar med vad man äter men att vi vet tydligt vad som ska tas upp och att de görs. Förra året var vi slarviga på att ta upp mat vilket resulterade i mycket skitmat. SKÄRPNING!

————

TRÄNING

M vill detta året gå ner i vikt och jag på andra hållet gå upp i vikt. Vi tänkte därför bli lite mer aktiva genom att ta oss ut och springa, gå promenader och röra oss mer helt enkelt. Vi har ju även ett litet gym här uppe vi bor som vi tänkte ta nytta av när vi nu väl har en sådan möjlighet. Detta ska vi nog kunna klara!

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Storhandling är vi också relativt dåliga på - funkar i perioder och sen är det perioder där vi handlar var och varannan dag, ibland är jag på ica flera gånger samma dag. Helst sjukt hur myckt mer pengar man slösar genom att göra så.
Så storhandling och veckomat-planering är ett mål för oss också att satsa på hsar vi sagt.
Med en liten bebis på G hoppas jag kunna få in lite bättre rutiner kring mat/kost också - för min del. Jag kommer ju behöva äta när jag får tillfälle att göra det och då gäller det att det finns färdig mat att värma tänker jag. Och då husmanskost och inte chips/snacks och andra onyttigheter för att tillfälligt stilla hungern. Äter man riktig mat så är jag övertygad om att man klarar sig på en mindre mängd också, vilket kanske är lätt hänt att det blir då det är svårt att få in en rutin/vardag med bebis precis i början 😉

Kram
nouw.com/theoakleaves
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh hoppas ni får rutin på det också! Och stort grattis till lillen i magen! Jag tror du har så rätt i det du säger! 🤗💕 Ha en fortsatt fin kväll
nouw.com/juliamalmgren
malinhardstahl
malinhardstahl,
Hur söt är hon inte?!?
nouw.com/malinhardstahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh tack snälla raring!!!
nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229