FIKA MED FARMOR


Jag och N kom hem för ca en timme sedan. Vi har varit iväg med N:s farmor hela förmiddagen. Vi har varit både i Hyllinge, Rusta, Väla och ToysRus. Vi har hunnit både fika, fynda och bli bortskämda. Jag åt världens godaste våffla på Yogiboost och till den drack jag varmchoklad. Fick iallafall med oss super mycket fint hem. Tänkte visa er det i ett annat inlägg. Super mysig förmiddag!

Nu ska jag ta något att äta och fixa med tvätten som snart stannar. N sover för stunden så jag ska passa på att röja medans jag kan. Skitväder ute idag också, bara regnar massvis och blåser. Så det blir faktiskt ingen promenad denna dagen heller. Inte alls lockande och vi har fått vår dos utav frisk luft redan idag tycker jag.Hur smarrig såg inte den våfflan ut att vara? Den var super god iallafall. N satt nöjd hos farmor medans mamma åt. Hon var även sugen på min våffla så hon fick smaka lite grädde, det var ju en hitt!

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
jonnasofieh
jonnasofieh,
Men då måste vi i princip gått om varandra. Vi körde också en runda på Toys'r'us och Väla i förmiddags! 😊nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MAMMAS STORA FLICKA


En morgonpromenad är gjord med mamma (mormor) i förmiddags, jätte skönt med lite frisk luft och N fick sovit en stund också. Vi gick hem mot mamma och vi hann dricka kaffe och äta lite lunch innan N vaknade. Jag valde att gå hem med N sen för jag hade inte tagit med mat och hon började bli lite hungrig. Resterande eftermiddag har jag och N bara myst här hemma. Dock har hon velat ha all min uppmärksamhet och varit i stort behov av min närhet så har inte hunnit med att göra något av de jag behövt göra idag. Får se om jag hinner det innan vi ska hålla kväll ikväll.

M ska direkt efter jobb till vår lägenhet med sin pappa och fortsätta täppa igen hål så vi kan städa där till helgen. Ska bli skönt att bli klar där så vi kan lämna nycklarna.Eftersom N är så himla nyfiken på omgivningen numera och börjar bli allt stadigare med att sitta så gjorde jag liggdelen i hennes vagn till ett sittande läge (där finns den möjligheten) också drog jag ner suffletten så hon kunde vara med när jag gick under träd osv. Hon älskade det och skrattade flera gånger. Goa unge!


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer