FICK EN HJÄRTATTACK!


Inatt har det inte varit enkelt för oss här hemma. N somna så fint vid 20:30 tiden ca igår. Hon vaknar sedan vid 23:00 och jag gav henne lite mat, forfarande missnöjd så hon fick även en ny blöja, missnöjd så jag gav henne lite mer mat och tänkte hon kunde va mer hungrig vilket hon var. 10 min efter jag lagt ner henne i sängen och hon legat och vänt sig och inte kommit till ro.. så kräker hon.. enormt mycket! Vilket resulterar i att hon låg med kräk i munnen som hon inte fick upp och kunde automatiskt inte andas.. fick slänga upp henne på axeln och ut kom det ju. Men snacka om att man fick en hjärtattack!!

Efter det vägra hon somna, samma för min del.. var ju panikslagen att det skulle hända igen och denna gången kanske när jag låg och sov. N var extremt missnöjd och låg och skrek och grät i 2 timmar innan jag valde att gå upp med henne. Bädda till oss i soffan och hon var något missnöjd en stund till.. sen låg vi och kolla på tv. Lååångt om länge somna hon vid ca 06:00 i morse och jag fick sova en timme iallafall till 07:00. Nu är vi vakna igen och ska tydligen göra morgon om man frågar henne.. snacka om att man är trött!Nåväl.. får kanske vilat lite under dagen. Igår var det full rulle från morgon till kväll. Skulle egentligen träffat Emma och Theo men det kom lite ivägen. Jag åt iallafall en god frukost hos mamma och sen drog vi oss mot Ängelholm. Gick inom Kappahl och köpte lite kläder och en jacka till Nowalie då hon behöver en nu i sommar när det är lite kyligare. Det blev gjort och sen var det dax för möte. Det gick bra igår, trots att jag var helt slut efter samtalet. Kändes som en dag igår där jag inte egentligen hade något speciellt att prata om men när jag sedan väl satt där så hade man massvis.

M skulle iväg med sin pappa när vi kom hem och min lillsyrra kom ut till oss. Så det sluta med att vi gick en promenix bort till mamma för att käka lite kvällsmat och umgås. Det var trevligt och jag o N begav oss hemåt vid 20:00 igen då även M kom hem i lagom tajming.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Fy vad läskigt :O<3nouw.com/gcamillas
JennyLou
JennyLou,
Vad läskigt! Det där har hänt med Lou en gång också och jag blev jätterädd. Hoppas att ni får en bra fredag trots sömnbristen💚💐nouw.com/jennylou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229