FICK EN FÖRFRÅGAN


För cirka en vecka sedan så var jag över hos min mamma och drack en kopp kaffe och snackade lite tillsammans med N. Helt plötsligt plinga det till på min telefon och jag ser att jag fått ett mail ifrån Namnnappen. Dem förklarar då att dem fattas en bild inför mors dag att kunna lägga ut och marknadsföra med Esska Happy napparna. Och undrade nu om jag och N kunde ta en fin bild på oss två med en av napparna dem skickar hem som dem sedan kan marknadsföra med på deras sociala medier. Om vi ville göra det så fick vi även hem ett paket med nappar med hennes namn med deras nya färger också. Självklart tackade vi JA till denna roliga förfrågan och häromdagen landade dem i brevlådan. 1 paket med 3 nappar där det står Nowalie och 1 napp där det står ”I love mum 🖤” som vi ska ta bild med. Så på torsdag tänkte jag ta hjälp av min syster för lite fina bilder i hopp om att någon ska bli bra på mig och N att kunna skicka till dem! Så kul!!Dessa färgerna på napparna hittar ni

HÄR!


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså GUUU vad söta!! Fullkomligt älskar <3nouw.com/matildaberlin
juliamalmgren
juliamalmgren,
Eller hur är dem?! 😍nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Så fina nappar minsann =Dnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Men eller hur! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

BABY LOADING 97.5%


Det blev som det blev igår med inläggen som ni vet. Men det är ny vecka och igår gick jag då självklart in i en ny gravid vecka också. Vilken vecka har jag då gått in i? Jo.. gravid vecka 39. 97.5% är nu avklarat av denna graviditeten och inte mer än en vecka kvar tills hon är beräknad att komma ut till oss. Eller ja jag har aldrig förstått mig på det där med veckorna. Men inte denna söndagen utan nästa söndag är hon beräknad att komma. Nu är det nära!

Tänkte köra en traditionell veckouppdatering över graviditeten just nu.


HUR MÅR JAG?

Jag vet inte riktigt om jag behöver tilläga så mycket över mitt mående efter gårdagens inlägg här inne. De inlägget förklara nog mitt mående rätt bra till och från just nu, även om denna dagen är mycket bättre än gårdagens. En ångest som återkommit och sömnlösa nätter kämpar jag med för tillfället till och från. Foglossningen är den samma som den varit sista tiden. Hormonerna spelar fortfarande ett spratt med en och man vet inte vilket humör eller vilka känslor som visas härnäst. Utöver det så är jag förvånansvärt pigg.. trotts att jag inte sover någonting mesta dels av tiden nu. Nästan mer pigg när jag inte sover på en hel natt än om jag får mig några timmars sömn, haha! Jättekonstigt! En förvirrad gravid hjärna som ni märkte tidigare idag och jag glömmer verkligen allt och lite till. Måste skriva ner saker för att komma ihåg dem annars är dem som bortglömda en halvtimme efter min hjärna fått in den informationen jag ska komma ihåg, haha! Annars inget nytt vad jag kan komma på. Jag kämpar på och räknar ner till att få träffa bebis just nu bara.


HUR MÅR MINI?

Tror mini mår bra denna veckan med i magen. Dock har jag upplevt att hon verkar tycka det blivit väldigt trångt där inne nu, ständiga sparkar och bökande där inne och jag upplever att hon snart kanske är redo för att titta ut till oss. Vi kan ju alltid hoppas?! och att det inte går över tiden allt för mycket om det nu blir på det viset. Hon har väldigt mycket hicka denna lilla donnan och det upprepas flera gånger om dagen, stackars liten. Men det är ändå lite sött hur magen hoppar till i rytm. 1 liter fostervatten sägs det nu att bebis omges utav och det förnyas regelbundet. Hennes lungor gör ca 35-45 andningsrörelser per minut och hennes hjärta och lever laddar upp med massa näring inför förlossningen och första dygnet som en reservdepå innan amning och sånt kommit igång ordentligt.


TANKAR & KÄNSLOR?

Säger samma här, gårdagens inlägg förklara nog mina känslor och tankar rätt så bra. Men utöver det så någonstans så börjar jag ladda upp för det som snart kommer hända.. Jag börjar smått landa i tanken av att oavsett hur ont denna förlossning kommer göra så måste hon ut på något vis. När man ser vad man får efter all den smärtan så tror jag som andra även sagt att all smärta försvinner. För då är man så uppe i sin bebisbubbla. Förlossningsrädslan.. absolut finns den där men inte alls i den grad som varit tidigare, självklart kan det kännas olika för varje dag men ändå så känns det okej om jag får säga så. Nu är jag mer nyfiken på hur hon kommer se ut.. liten tror jag fortfarande att hon är men utseendet.. vilken ögonfärg, mycket eller lite hår på huvudet och är det mörkt eller ljust? så spännande att snart får vi veta!


MAGEN OCH KROPPENS UTVECKLING?

När jag var hos barnmorskan i förra veckan vägde vi mig och oj vad jag gått upp i vikt denna graviditeten. Men inget jag skäms för trots att jag känner mig stor och mullig som en kossa nu i slutet. Vågen visade 65,7 kilo och jag för min längd ska väga 63 kilo så det känns inte så farligt ändå. Och någonstans hoppas jag att jag får behålla en del kilo efter graviditeten så jag inte går ner till dem 47 kilona som jag vägde före min graviditet. Magen växer för övrigt fortfarande väldigt snabbt nu mot slutet. Man ser en tydlig skillnad hela tiden tycker jag. Den sjunker hela tiden längre och längre ner med. Att vingla runt som en pingvin är numera vardag för mig, nu finns där inget "normalt" gångsätt här inte. Magen spökar en del nu också, fortfarande ständigt dålig i magen vilket är lite jobbigt.


HUR KÄNNER M INFÖR ALLT?

M har mer och mer börjat bli orolig för att han oturligt nog är på jobbet när vattnet går eller något. Det är väll det jag uppfattat att han oroar sig mest för för stunden. Att inte vara närvarande när något sker och vi behöver åka in. Han har ändån en bit till jobb och det tar sin lilla tid att köra hem därifrån om det väl skulle inträffa vid ett sånt tillfälle. Annars är han nog lika spänd som mig på att få veta vad det är för liten krabat som är där inne i magen. Han börjar också bli otålig och tycker hon kan titta ut nu. Men det är väll försåtligt, han tycker det är jobbigt att se att jag hela tiden har ont, mår dåligt och knappt sover.. det påverkar ju en själv också när den man älskar inte mår bra.


Gillar

Kommentarer