Favoritmärkena till mini

Innehåller affiliate-länkar

newbie

Ja Newbie behöver jag inte sticka under stolen med att det är helt klart ett favorit märke som jag köpt en hel del kläder till henne i. Höstkollektionen som jag skrivit ett inlägg tidigare om är verkligen to die for! Skulle verkligen velat ha så mycket.. Det tråkiga med Newbie är att det ändån är ett så vanligt barnmärke nu och alla köper oftast plagg därifrån till sina barn. Så man är inte direkt ensam om att bära deras plagg på sina barn, därför tycker jag även det är roligt att hitta äldre kollektioner begagnat från Newbie som inte syns lika ofta längre.

h&m

Jag hittar faktiskt en hel del fint på H&M också och jag tycker verkligen dem har helt rätt priser också för sina plagg. Här ovan har ni några favoriter som jag fastnade för när jag kikade in på deras hemsida. Den där beiga volang jumpsuiten fastnade jag för lite extra..

pompedeluxe

Pompdeluxe har verkligen så fina kläder också, har tittat in en hel del gånger på deras hemsida och man vill verkligen ha allt där ifrån. Nu har dem dessutom en stor rea på super mycket av deras fina plagg, gå in och kika och passa på att fynda innan det blir slutsålt!

Vad har ni för favorit märken till era små? Några tips, kanske finns en hel del märken jag inte känner till med super fina kläder!

Gillar

Kommentarer

myeditemma
myeditemma,
bebiskläder är ju det sööötaste som finns!!
nouw.com/myeditemma
juliamalmgren
juliamalmgren,
visst är det! får aldrig nog 😍nouw.com/juliamalmgren
escali
escali,
Thats so so so cute! <3nouw.com/escali
juliamalmgren
juliamalmgren,
thank you darling!! ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229