ETT GLAS PÅ ALTANEN

Vilken fantastisk gårkväll vi fick! Solen var framme och en klarblå himmel bjöds det på. Varmt och skönt och här hemma gick vi med shorts och N med klänning.

Vi fick lite nytta gjord i trädgården efter vi kommit hem och landat. N fick sovit en stund i sin vagn, jag fick planterat om våra krukor med fina sommarblommor och M trimma ner kanterna med grästrimmern, klippte ner en häck som växer som ogräs och lite annat smått och gott. Lagom till vi var färdiga så vakna N från sin lilla tupplur och då satte vi oss på altanen och tog vars ett glas och njöt i solen. N fick en piggelin och lekte så fint på en filt på altanen. En stund iallafall.... Hon var lite missnöjd och ledsen under gårdagen. Kan ha varit för att febern kommit till och från och närhetsbehovet är på topp just nu, så inte kan vi lämna henne för att gå och ta något i köket för exempel. Lilla hjärtat!Inte blev de någon sovmorgon här inte.. N vakna lagom till M åkt till jobbet och legat och slumrat till in några minuter och sedan vaknat igen. Men men.. ny vecka & nya tag och varför inte börja den med en tidig måndags morgon då. Vi ligger kvar och morgnar oss en stund till innan vi går upp och intar lite frukost och startar dagen. 
  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oh så härligt ni har detnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
vi har det underbart här ute i skogen! 🌳🌷nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Vad heter de rosa blommorna du har planterat i krukan? 😃nouw.com/moahakansdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh du bra fråga! Inte sparat etiketten som fanns i krukan och sambon kommer inte heller ihåg 🙈 om jag kommer på eller hittar de så är du den första som jag kontaktar 😉🌸nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229