En utmaning

Nu ska jag svara på en lista som fina @thelisalarsson utmana mig med! Skulle egentligen lagt upp den igår men blev inte riktigt färdig med den så den fick slängas upp här på bloggen idag istället. Så roligt men samtidigt är det frågor som man känner sig mindre bekväm att svara på då det handlar om att hitta positiva saker med sig själv, men jag ska allt göra ett försök!

två positiva saker med mig själv: 

- Jag är en otroligt social person utav mig och har väldigt lätt för att prata med allt och alla. Tycker inte det är jobbigt i nya sällskap utan snarare roligt och ger alla en värdig chans att få en plats i mitt liv om man kan uttrycka sig så.

- Jag är en otroligt ärlig person, jag uttrycker mig och säger exakt så jag tycker, tänker och känner och ja ibland kan det skjuta mig i foten men oftast så uppskattas min ärlighet hos folk som tur är. Jag hatar när folk ljuger eller inte är ärliga mot mig så då ser jag ingen mening med att göra så tillbaka mot folk.

Mina två favoritminnen:

- När jag såg M för första gången, dagen innan hade jag totalt dissat honom efter att han bjudit in mig och min vän till hans Valborgsfest. Jag var väldigt reserverad som person och inte mottaglig alls mot nya framförallt killar i mitt liv, sen såg jag honom på Ica i vår by två kassor framför mig och blev såld direkt.. var tvungen att skriva till honom direkt igen och sen dess har vi pratat med varandra.

- Här tänker ni kanske att jag skulle skriva när vi fick reda på att jag var gravid, men då vi båda var chockade och samtidigt inte visste vad vi skulle göra osv så även om de var helt underbart så väljer jag att nämna ett annat minne som kom upp i huvudet. Nämligen när jag flytta hemifrån för första gången, en underbar känsla då det varit mycket turbulens på både mamma & pappas sida så det var bättre jag hitta mig något eget boende och då blev alla relationer så mycket bättre också inom familjen! Jag som tycker det är roligt att inreda osv tyckte det var super roligt att få göra på mitt sett i den lilla 1an med kokvrå.

Två saker på min kropp som jag är nöjd med: 

- Detta är ju något jag inte alls är bekväm med då jag inte trivs med verken min kropp eller utseende överlag. Men om jag får säga något så vill jag ändå säga att då jag alltid varit otroligt underviktig och inget har suttit snyggt på mig och har inte haft några som helst kurvor tidigare så är jag så glad att jag kommit upp nu under graviditeten till den vikt jag egentligen ska väga för min längd. Och det är jag glad för och hoppas att jag får ha kvar några kilo efter graviditeten. Samt alla kurvor jag fått nu under graviditeten med, känner mig mycket mer kvinnlig nu än tidigare trots att jag har en stor mage i vägen.

- Min hud, blir så lätt brun på sommaren och den håller i sig under vinter halvåret rätt så bra också. Var på två utlands semestrar i början av detta året och den brännan har fortsatt hålla i sig, för när de varit så varmt nu här i Sverige och desto större jag blivit så har jag knappt vistats i solen sen jag var på semester. Blir sällan röd också utan direkt en liten pepparkaka.

Två saker jag fått lära mig:

- På sista tiden är det väll att jag fått börja lära mig att ta det lugnt, finna ett inre lugn och tagga ner min rastlöshet nu när foglossningen kröp sig fram i denna graviditeten. Har inte varit det lättaste och fortfarande en kamp men det straffar mig om jag inte tar det lugnt.

- Lärt mig att våga be om hjälp och våga säga att man inte orkar något och behöver hjälp med det istället. Det har jag alltid varit väldigt dålig på, speciellt nu under sista tiden av graviditeten när jag bara gått hemma och anset att alla sysslor och att kylskåpet ska vara påfyllt är min uppgift. Men ibland orkar jag o min kropp inte, och då behöver jag hjälp och där har jag börjat bli bättre. Även kring att be om hjälp om andra saker också.

Mina två största tryggheter:

- M och min resterande familj över lag är såklart en enorm trygghet för mig. Kan vända mig till någon av dem på ett eller annat vis angående vad som. Vissa saker kanske man pratar med sin mamma om och andra saker med sin pappa osv, M är också en stor trygghet för mig att ha i mitt liv och i min vardag.

- En annan trygghets plats som jag nog har är hemmet. Att komma hem och att vara hemma i sitt egna hem innanför sina egna dörrar är alltid en trygghet. Där kan man välja själv vem som får komma in liksom. Så jag svarar som Lisa där faktiskt.

Mina två favoritintressen:

- Just nu vill jag nog säga bloggen, innan hade jag inte tid med den på de sättet som jag har ni när jag går hemma. Lägger mycket tid och energi här inne och även egentligen på andra sociala medier med, men mesta dels här inne. Och jag tycker det är sååå roligt, både att få så mycket respons från er fantastiska följare o läsare men även att få fota och fixa inlägg osv.

- Haha, låter kanske knäppt men att städa och pyssla här hemma är också ett stort ”intresse” just nu, gör det varje dag och tycker det nästan är rolig med. Om jag har tråkigt kan jag lätt ställa mig och skrubba vasken inne på toan eller köksbänken, eller varför inte vika tvätt och göra snyggt med klädhögarna i våra garderober?

Mina två favoritserier:

- Criminal minds har alltid varit en favorit hos mig, vet inte hur många gånger jag kollat om den serien från säsong 1. Andra CSI serier är jag också en stor älskare utav, bland annat CSI Miami.

- Svenska serier är även populärt här hemma, bland annat Maria Wern för tillfället. Annars bron, Maria Lang, Beck, Morden i Sandhamn m.f.

Mina två favoritsaker i hemmet: 

- Den första saken är minis rum, börjar bli så nöjd med det och äntligen börjar man se en helhet med rummet och allt ligger inte huller om buller och stressen har lagt sig super mycket kring de rummet. SKÖNT!

- Vår säng är ju också magisk! Helt klart min bästa vän speciellt nu under graviditeten har många timmar spenderats i den framför en serie eller bara vilat o sovit en massa i. Dock är jag inte nöjd med sovrummet utan de skulle jag velat göra lite mysigare överlag nu till hösten/vintern. Tänkte de kanske kunde va ett projekt nu till jag ska vara mamma ledig och ändå gå hemma.

Två dofter jag älskar:

- Städmedel/rengöringsmedel är det bästa som finns just nu, allt ska lukta rengöringsmedel, helst AJAX vita allrengöring man har till golvet.. hur gott luktar inte den!! Skulle kunna ha de till ALLT, sköljmedel, parfym osv om man bara kunnat, haha!

- Nytvättade kläder, åh så underbart det luktar. Stå och vika eller hänga nytvättad tvätt och lukta hur gott de luktar, helt underbart!

Jag vill utmana @gcamillas , @JennyLou , @sjosefine & @carroat

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Vilka fina svar!<3 Tyckte också det var svårt att säga positiva saker om mig själv men det är något vi verkligen borde bli bättre på! Tänk vilka härliga brudar vi är 😃
nouw.com/thelisalarsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack fina du!! ja men det är ju det, men tyckte ändå jag fick ihopa det hyfsat och dina svar var verkligen super också!! 😃 ja men jag håller verkligen med dig, det är vi och så borde vi tänka oftare! 💪🏽🌸💗nouw.com/juliamalmgren
JennyLou
JennyLou,
Tack för utmaningen, ska svara idag! Kul att läsa dina svar också💕nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
vad kul! ska bli kul att läsa dina svar också!! 🌸💗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229