EN SÖMNLÖS NATT


Godmorgon!

Har för en stund sedan landat hemma igen efter att ha varit på spirometri nere på vårdcentralen för min astma. Det såg mycket bättre ut än vad det gjorde för 1 år sedan när jag gjorde detta, så det känns jätte skönt! Känner inte av astman i min vardag mer än när jag anstränger mig fysiskt med något, som tillexempel en lång promenad. Dem tyckte dock att jag skulle försöka ha någon fysisk aktivitet, att då tillexempel gå ut och gå varje dag med vagnen för att träna upp lungorna. Så det ska jag försöka bli bättre på.

Har inget inplanerat idag så denna torsdagen får bli som den blir, är rätt trött så tänkte passa på att sova medans N gör det idag. Annars blir det bara mys här hemma, kanske ut på en promenad i det fina vädret med.Natten har varit sömnlös. N vaknade till vid halv 2 tiden inatt och var hungrig efter det var hon vaken till tidig morgon. Själv höll jag på med henne i 3 timmar, där hon fick mat upprepade gånger, 2 nya blöjor, vaggade henne i famnen osv.. ingenting dög och jag kände mig allmänt värdelös som mamma som inte visste vad som var felet, så det resulterade i att jag börja stor gråta och M fick ta henne så jag kunde få vila en stund. När jag vakna nu i morse så hade M lyckats få henne till ro o somna på något vis när jag sov inatt.

Vet inte riktigt vad det kan vara.. kanske ont i magen? Allmänt behov av närhet? Eller kan det vara något annat? I början när vi kom hem från BB så vakna N var 4 timme och ville ha mat, sen somna hon medans jag amma henne och jag kunde enkelt därefter lägga över henne i egen säng. Vilken lyx tänkte jag men samtidigt för bra för att vara sant.. Nu har det vänt totalt.. då hon nu vaknar oregelbundna tider och vill ha mat istället och somnar när jag ammar henne men vaknar lika snabbt som jag ska lägga ifrån henne till sin egna säng eller i mellan oss i sängen. Hoppas på att de släpper snart vad det nu än är..


KRAMAR ♡Såhär ser jag mesta dels ut nu för tiden, osminkad, håret uppsatt på något vis och en stickad tröja med några bekväma och stretchiga byxor. Inte finns tiden till just nu till att pyssla om eller fixa sig själv, och när den väl finns så tar man vara på den för varenda minut som går även om det inte blir ofta. Dem mörka ringarna runt ögonen är inte nådiga men folk får helt enkelt ta mig som jag är nu när man blivit mamma och man fått en liten som kommer i första hand i alla lägen. That’s mom life!


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

amandaevajohansson
amandaevajohansson,
Usch jag vet hur det känns... så jobbigt. 😔 tur ni kan byta av varandra lite. Du är inte värdelös fina du, bebisar är ju tyvärr såna.. speciellt i början. Det är inte lätt att veta vad de vill. Det blir bättre ❤nouw.com/amandaevajohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh tack fina du! ❤️ Ja man känner sig nog lite sån också för att man är ny som förälder och inte så vetande i hur man ska göra i olika situationer än. Man känner inte bebis riktigt än heller och vet varför hon är ledsen i olika situationer. Men man kommer nog in i det och det blir nog bättre som du säger ❤️ nouw.com/juliamalmgren
linndossing
linndossing,
Gud så fin du är!!! Grattis till den nya familjemedlemen <3 nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229