EN SÅN DÄR LISTA


Din bästa egenskap:
Det är nog att jag är så omtänksam och brydd om andra. Jag är inte egoistisk och enbart tänker på mig själv. Förr kunde andras mående gå före mitt egna. Det har jag jobbat på och blivit bättre på, att inte glömma mig själv och mitt mående. Det är också viktigt. Men att andra ska må och ha det bra tycker jag är viktigt och bryr mig mycket om.

Din sämsta egenskap?
Jag är fruktansvärt envis. Jag ger mig sällan och om jag inte får som jag vill så kan jag ibland bli en liten surbigga..

Vad får dig glad?
Där är mycket i mitt liv som får mig glad. Men min högsta glädje speglar sig om min familj och nära o kära är glada & lyckliga. Men såklart sprider vår dotter en daglig glädje som smittar av sig till en också!

Vad får dig att fulgråta?
Jag är inte den som gråter i första hand. Men när jag väl gråter så är det något som tagit mig hårt. När jag blir så arg att mina känslor inte kan hanteras övergår det till gråt. Kan även hända när jag känner mig orättvist behandlad utav någon exempelvis.

Vad får dig att blir rasande?
Första som poppade upp i huvudet när frågan kom upp på tur. Så är det faktiskt när någon trycker ner en annan person totalt i skorna för den inte har samma åsikter som den andra. Speciellt någon som i många års tid kämpat för att få ett starkare självförtroende och aldrig riktigt vågat stå för vad man själv tycker och tänker kring något. Utan istället håller med motparten kring saker som tas upp. Sedan när man väl vågar för en gångs skull uttrycka sin åsikt så blir man nertryckt istället för att personen inte tycker likadant. Blir rasande bara jag tänker på det.

Favorit färg?
Beige, gammelrosa, vit & svart.

Vilka mål i livet har du?
Att få skapa minnen tillsammans med min familj, skapa mitt drömhus och arbeta på ett arbete där jag trivs och som jag brinner för.

Beroende utav något?
Ja faktiskt! Jag har sedan ca 3 månader tillbaka varit helt besatt utav Marabou Japp. Jag blir galen om vi inte har ett hemma och jag tar gärna en ruta om dagen.. I know.. inte alls nyttigt. Försöker bearbeta bort beroendet till enbart helgerna... svåååårt!

Var ser du dig själv om 10år?
Definitivt husägare utav vårt drömhus, fått gjort det som vi önskar osv. Fått 1 barn till och blivit en komplett familj på 4. Jag har ett fast jobb som jag dessutom trivs med och ser en framtid att växa inom. Bloggandet har utvecklats och jag kanske har startat något eget litet företag sidan om med något kul..

Något vi absolut inte vet om dig?
Jag är beroende utav Ajax allrengöring. Den stora vita flaskan som man rengör golvet med. Ja sånt kan jag sitta och dofta på och allt ska gärna dofta det också. Har till och med gått så långt att jag blandar ut de med vatten i flaskor och sprutar/torkar av alla ytor med.

Inte nog med det så klarar jag inte att kombinera flera olika nyanser utav samma färg. Exempelvis rosa. Kan inte blanda Ceriserosa, gammelrosa, ljusrosa, grisrosa tillsammans när jag exempelvis ska klä N. Det gäller även när det är 2 olika nyanser utav vit. Går verkligen inte!

Vad är det godaste du vet att dricka?
Jag älskar ju Coca cola, inget annat Ica eller Lidl trams cola. Utan riktig coca cola. Men om jag skulle välja något lite lyxigare att dricka som jag absolut inte kan vara utan så är det ett mousserande alkoholfritt vin som heter Chapell Hill.

Vad är din absoluta favorit mat?
jag är en riktig kött älskare. Jag skulle kunna leva på enbart kött. Helst grillat kött. Om inte kött så lax med romsås, såå gott! Men helst en oxfilébit (medium) med Bearnaisesås, hemmagjorda potatisklyftor och grönsaker till. MUMS!

Har du några syskon?
7 halvsyskon. Lite blandat både från mamma & pappas sida. 2 bröder och resten systrar. Jag är äldst i högen!


Gillar

Kommentarer

oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh vad roligt att läsa! 🥰nouw.com/oliviakulpakko
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh vad roligt att läsa! 🥰nouw.com/oliviakulpakko
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229