EN PERFEKT LÖRDAG

Full rulle lär vi ha hela dagen. Körde hemifrån lite efter 12 tiden. Körde inom N:s gammelmormor (M:s mormor) på ålderdomshemmet och överraska henne med att hälsa på en stund. Hon blir alltid så glad över att se oss, eller N rättare sagt, haha! Efter vi sagt hejdå till henne körde vi vidare hem till N:s farmor (M:s mamma) och hälsa på samt fika. M skulle hämta lite saker som han hade kvar där, då dem ska flytta och håller på att rensa. Nu har vi checkat av de besöket och satt oss i bilen påväg till Helsingborg för att uträtta lite ärenden. Vi har hållit N vaken ända tills nu så ni kan bara tänka hur gott hon sover i sin bilstol just nu, haha! Hoppas hon kan sova vidare i vagnen när vi kommer fram och ska gå i butikerna.


Vår lilla cooling, får man inte summer vibes?! 

När vi handlat klart och uträttat dem ärendena vi behöver så ska vi sluta vår dag hemma hos N:s morfar (min pappa) för att käka gott, bada och umgås. Ska bli super mysigt och en perfekt avslut på denna lördagen.

Uppdaterar er lite senare!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
hha åh, verkligen sån cooling! slet inte alls av sig brillorna 2 sekunder efter bilden va? 😉 Haha. Låter som en så mysig dag! <3nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229