EN NY STICKAD

Idag gick vi upp runt halv 10 tiden. Åt lite frukost och städade över hemmet samt tog hand om tvätten. Känns skönt att ha gjort det nu och shit vad allt går mycket snabbare när man hjälps åt. Martin svepte över golven och jag dammtorkade.

Snart blir det att göra ve sig för att åka ner mot stan lite senare och kolla. Alla bilar kör där igenom under vallåkra helgen, så vi brukar åka ner där och kolla på alla roliga men även fina bilar som cruisar igenom där varje vallåkra lördag.

En ny stickad tröja till samlingen fick det bli häromdagen. Denna är faktiskt köpt på rean på Lager 157, länkar den nedanför till er. 100 kr betala jag för den och den är sååå mysig och skön. Finns i fler färger också och ångrar nu i efterhand att jag inte köpte i dem andra färgerna också när dem var så billiga. Kanske ta på sig denna idag beroende på hur varmt det ska vara..? hmmm!

STICKAD TRÖJA - HÄR (klick)

Gillar

Kommentarer

Natalie
Natalie,
juliamalmgren
juliamalmgren,
sjosefine
sjosefine,
Älskar lager 157 när man hittar något som sitter bra 😍 så värt! ❤nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
men eller hur! denna köpte jag i några stl över min vanliga stl för älskar när de är lite stort när de är stickat 😍 denna är verkligen så skön och var värd varenda krona 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229